Samsung S24fe Elimi Yakacak Kadar Isınıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Merhaba, 1.5 ay önce Samsung S24 Fe aldım. 

İlk elime aldığımdan beri telefon aşırı sıcak. internette ve çevremden, 

samsung ilk hafta senkronizasyon yapar ondan ısınır sonra geçer falan dediler ama

bazen soğusun diye telefonu kenara bırakmak zorunda kalıyorum. kaçak şaomi 8 kullanııyodum onda bile böyle bi durum yoktu. 

bu durumu yaşayan,duyan,bilen,bir önerisi olan var mı? 

sevgi ve saygılar

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

arka planda çalışan uygulamalardan dolayı ısınıyor olabilir kılıfın ısıyı atmasını engelliyor olabilir. pil kusurlu olabilir veya başka bir sorun olabilir servise götürsen onlar baksa daha iyi değil mi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

arka planda çalışan uygulamalardan dolayı ısınıyor olabilir kılıfın ısıyı atmasını engelliyor olabilir. pil kusurlu olabilir veya başka bir sorun olabilir servise götürsen onlar baksa daha iyi değil mi

evet hocam götüreceğim, kılıf kullanmıyorum. film de yok üzerinde.

arka planda onlarca uygulama açık hep. ama nispeten çok daha düşük güçte bir telefonu da bu tempoda kullanıyordum.

şu menüye gir, şunu aktif et, bunu kapat düzelir tarzı bişey duyup bu zahmetten kurtulma niyetinde açtım aslında. :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Prt
    Prt's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

evet hocam götüreceğim, kılıf kullanmıyorum. film de yok üzerinde.

arka planda onlarca uygulama açık hep. ama nispeten çok daha düşük güçte bir telefonu da bu tempoda kullanıyordum.

şu menüye gir, şunu aktif et, bunu kapat düzelir tarzı bişey duyup bu zahmetten kurtulma niyetinde açtım aslında. :D

Şimdiye kadar kullandigım 2 fe serisi telefondada isinma problemi vardi o yuzden her zaman güc tasatufunda kullanirdim islemciye az güc verir daha az ısınır bide arka planı kısıtlar diye yani telefeonun zaten 40 50 gb sini anca kullaniyordum ve telefonun kurulumunu yaptiktan sonra bile oluyordu size onerim iade edip en azinda s24 almanız sözde islemci falan benzer ama nedense daha az isiniyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Prt
    Prt's avatar
    Erkek

S24 fe de tr de snapdragon islemcili model yok bildigim kadariyla ama redditte okudugum kadariyla isi ve şarj yönetiminin daha iyi oldugu soyleniyordu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Sürekli çay bardağı tutuyorum sanki elimde. sağ elim kıpkırmızı oldu aq

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Kullanmadığın veya az kullandığın uygulamaları derin uyku moduna alırsan faydasını görürsün.

Bir de bulunduğun yerde telefon tam çekmiyorsa bu da telefonun ısınmasına neden oluyor. Özellikle Exynos işlemcili samsung telefonlarda böyle bir durum var. Hatta aynı yerde snapdragon işlemcili bir samsung telefon exynos işlemcili bir telefondan daha iyi çekebiliyor. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

seneler önce rene cihazın çalışma sıcaklığı kendi problemi çok ısınırsa kendini kapatır diyerek bu konuyu kapatmıştı. 15 20 sene sanırım :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı

seneler önce rene cihazın çalışma sıcaklığı kendi problemi çok ısınırsa kendini kapatır diyerek bu konuyu kapatmıştı. 15 20 sene sanırım :D

Güçlü abinin zekasına saygılar, diyecek yok ama bence onu elde tutulan bir cihaz için söylememiştir. :D

Toplam Hit: 441 Toplam Mesaj: 9
s24 fe ısınma problemi