folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satış Danışmanı (Aktif Yani Sokakta)



Satış Danışmanı (Aktif Yani Sokakta)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek

    beyler bayanlar bir bankanın bir kaç pozisyonuna başvurmuştum bunlarda acımış olsa gerek çarşamba mülakata davet edildim, dün mülakata girdim, ben gişe beklerken sikko bir iş için çağrıldığımı mülakatın 15. dakikasından sonra "kendini bana nasıl pazarlarsın" gibi bir cümlesiyle öğrendim. işin milleti kandırıp kart itelemek olduğunu anlayınca hiç heyecana gerek duymadım bu yüzden hiç pürüz yaşamadım, gayet boşvermiş şekilde böyle serdim malzemeyi anlattım, çıkışta gevşek tavrının hastası olduk seninle çalışmayı düşünüyoruz dediler, şaşırdım. bu işi yapmış olan var mı? kabul edeyim mi? verdikleri satış hedefini geçemezsek ne oluyor, iş kabaca kredi kartı, kredi bireysel emeklilik filan kakalama işi ama bankada sabit bir masan yok bankanın önünde stand var, hatta ve hatta bankanın sana ayarladığı firmalara gidip orada satma işi de varmış okuduğum yorumlarda böyle demişler. okul bitince şubeye alırız  gişe de devam edersin gibi birşeyler de söylediler (okul uzadı amk uzamayı geçti sündü iyice) inanayım mı yoksa sikecek adam mı arıyorlar, bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim. 

     


    Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2008
    Erkek

    Bence hiç bulaşma...

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2009
    Erkek
    eşin dostun varsa bulunduğun ilde işin kolay günlük 10 kart başvurusu topla yeter (haftada bir falan). Kart başvuruları olumlu çıksın çıkmasın farkta etmez. Ardından 1-2 yıllık bir tecrübe aşamasından sonra muhtemelen bireysel şubeye verirler 2-3 yıl orda da kredi satarsın, ardından istediğin herhangi bir pozisyonda takılırsın ama unutmamak lazım banka işi ciddi anlamda sıkıntılıdır. Sabah 7.30 da girer akşam 21:00dan önce çıkamazsın.

    Wordpress - SEO & Digital Marketing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    maaş + prim + yemek + servis

    veriyorlardı yinede mırınkırın ettim :D sende sanırım onlarda yok :D


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek

    maaş + prim hacı yemek konusunda birşey demediler servise de gerek yok küçük yerdeyiz biz :) , Srcn bu iş kütahyada yapılır mı, kampüse gider kredi kartı satarım ama esnaf çevrem yok denecek kadar az, gürallara gidip size kredi verelim de denmez :D , bilecikte çevrem iyi olması sebebiyle orayı işaretlemiştim, okul bitmediği için arada okula da gitmem gerektiğinden kütahyayı da yazmıştım iki il de de eksik varmış daha çok hangisini istiyorsan oraya veririz filan dediler. kararsızım ve bu işi daha önce yapmış birini görüp çekilir mi çekilmez mi diye sormak istiyorum.


    Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2009
    Erkek
    banka hangisi? Ayrıca Kütahya' da yapılır neden yapılmasın işe başla haberdar et sana Kütahya Devlet Hastanesinde Yemekhane içerisinde masa ayarlayalım hiç toplamazsan 50 başvuru toplarsın :} ayarlarız bir arkadaşımda aynı iş için Akbanka'ta başlamıştı ona bu şekilde yardımcı olduk işi görüldü. Başlarsan haberdar et.

    Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek

    edit: pm'lendi.


    Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ağustos/2006
    Erkek

    hacı ben türkcell de yaptım Türkcell Dagıtım Merkezi, Trkcll bayilerinin önüne gönderiyolar filan ayda 300 Tane filan sattık 4 kişi ama milleti inandırmak zorken, senin ki bide banka işi, kimse kolay kolay seyyar satıcıya :D güvenip de kredi kartı başvurusu filan yapmaz, bence bulaşma, ama sattıgın kadar pirim alıyorsun satamazsan asgari ücret maaşın yatıyor


    Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 1359 Toplam Mesaj: 8