Sürücü Belgesi/Ehliyet İçin Özel Hastaneden Sağlık Raporu
-
Merhabalar,
E-devlet üzerinden kişisel sağlık formunu doldurduktan sonra özel hastaneden randevu aldım. Sürekli kullandığım ilaç olduğundan kan tahlillerini de yaptırdım. Özel hastaneden tek hekimden sürücü olur raporu almayı düşünüyorum.
istanbul'da özel hastanede bu süreci tamamlayan birileri oldu mu ?
acıbadem 3000₺ tek hekim rapor fiyat
medical park 2500₺ göz hekiminin oluru ile sağlık raporu fiyatı veriyor.
-
Bende özele gittim de hocam 1000 mi verdim 800 mi verdim hatirlamiyorum ikisinden biri.
Bana da sadece tek bi doktor baktı hatta doktor başhekimdi. Hızlıca hem göz testi hem de ellerdeki motor becerileri vs derken 1 dakika sürdü.
korkarabatak tarafından 19/Haz/25 20:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Gop tarafında elif tıp merkezi var. Metronun dibinde. Merdiven altı bir yer 2 saat gider en iyi ihtimalle. 1 sene önce nakit yüzde 10 indirimle 300 mü neydi muayene. Halledersiniz.
-
korkarabatak bunu yazdı
Bende özele gittim de hocam 1000 mi verdim 800 mi verdim hatirlamiyorum ikisinden biri.
Bana da sadece tek bi doktor baktı hatta doktor başhekimdi. Hızlıca hem göz testi hem de ellerdeki motor becerileri vs derken 1 dakika sürdü.
gözde 1 derece bozuk da rapor mapor yok. gözlük de kullanmıyorum
-
devlet hastanesinden niye almiyorsunuz? veya aile hekiminden? ucretsiz diye biliyorum
kullandigin ilac olsa bile cogu hekim okeyliyor. -
317seref bunu yazdı
devlet hastanesinden niye almiyorsunuz? veya aile hekiminden? ucretsiz diye biliyorum
kullandigin ilac olsa bile cogu hekim okeyliyor.devlet hastanesine zamanım yok.
aile hekimi veremez. insülin kullanım raporu olduğundan.
-
rapidhacker550 bunu yazdı317seref bunu yazdı
kullandigin ilac olsa bile cogu hekim okeyliyor.devlet hastanesine zamanım yok.
aile hekimi veremez. insülin kullanım raporu olduğundan.
benim babamda insülin kullaniyor aile hekimden aldi.
sen yine bilirsin hocam. -
317seref bunu yazdı
kullandigin ilac olsa bile cogu hekim okeyliyor.Normal ilaçları bilmiyorum ama ruh ve sinirde tedavi görmüş kişilere veya amatemde kaydı olanlara devlet rapor verme riskine girmiyor.
-
317seref bunu yazdı
kullandigin ilac olsa bile cogu hekim okeyliyor.Hacı artık aile hekimi raporu da ücrete tabi oluyor.
-
317seref bunu yazdı
kullandigin ilac olsa bile cogu hekim okeyliyor.Hacı artık aile hekimi raporu da ücrete tabi oluyor.
-
Daha 2 ay olmadı ehliyet için özel hastaneden aldım rapor
1200 tl verdim
ne göz ne kulak o bu bakmıyorlar kan alıp raporu verip gönderiyorlar