TSS Sigorta Hakkım Yanmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Anneme 3 sene allianzdan tss yaptırdım.

10 Ay önce bitmiş ben otomatik yenilendi zannediyordum.

Şimdi sınırsız uzatma hakkını da kaybettin dediler. Hemen başka ürün satmaya çalıştı yok şunu da al bunu da al canım sıkıldı.

Bu sınırsız uzatma garantisi tamamen yandı mı hadi diyelim yandı tss için hangisini önerirsiniz?

Neden bunu size soruyorum çünkü çok fazla satışçı bi şey satacam diye konuşuyorda konuşuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duburdovucu
    duburdovucu's avatar
    Erkek

acn sınırsız muayeneli kullan bulundugun bolge hastanelerini kontrol ederek

ama dil göte parmak atılır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    duburdovucu bunu yazdı

acn sınırsız muayeneli kullan bulundugun bolge hastanelerini kontrol ederek

acn den bu aralar poliçe satın almamak lazım kime satıldığını daha açıklamadılar

Not: Konunun benimle alakası yoktur :) zeybekustası müşterim değildir. hem Allianz Hem sağlık olunca akıllara gelmeyeyim diye şey ettim :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Sigortayi satin aldigin acente yenileme doneminde iletisime gecmedi mi ? Ilk defa boyle bir sey duyuyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

normalde 40 defa mesaj atarlar spam diye silmiş olabilirmisin 

Yav he he
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    Kutengri bunu yazdı

Sigortayi satin aldigin acente yenileme doneminde iletisime gecmedi mi ? Ilk defa boyle bir sey duyuyorum.

aynen normalde telefona 1 ay tecavüz ederler

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Hiç haberim yok eskiden 1000 kez ararlardı

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

misal bej İlk mesajdan sonra @dj_alper i taciz etmeye başlarım 2 gün önce hallettik kasko trafği keza öss de öyle 

Yav he he
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

valla @dj_alper   ve @freak hemen haber ediyorlar sagolsunlar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

allianza başvurdum  geçen tss için saçma sapan yok bel bilmemne için röntgen gönderecekmişim bilmemne halbuki bir teşhis filanda yok sadece bir kere belim ağrıyor diye muayene gittim belimde geçti gitti kaç sene oldu aradan beden şimdi röntgen istiyor ona göre sigorta yapacakmış allianzdan vazgeçtim sampo yaptıracağım 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

allianza başvurdum  geçen tss için saçma sapan yok bel bilmemne için röntgen gönderecekmişim bilmemne halbuki bir teşhis filanda yok sadece bir kere belim ağrıyor diye muayene gittim belimde geçti gitti kaç sene oldu aradan beden şimdi röntgen istiyor ona göre sigorta yapacakmış allianzdan vazgeçtim sampo yaptıracağım 

Allianz son 2 yıldır daha sert katı kurallar koydu. sen bel ağrısı için gittin ama onlar bilmiyor ne teşhis konduğunu

Allianz hastanede müşteri mağdur olmasın diye bunları başta ister duruma göre onay, red veya muafiyat koyar 

yaptırcağın başka şirketin yarın hastaneye bel sıkıntısından gittiğinde xx tarihinde belden rahatsızlık geçirmişsiniz red demeyeceği ne malum? 

@zeybekustası

ben genelde sağlıkta aramam sms atarım toplu sağlık ve yangın poliçeleri ayın 30unda gönderilir trafik kasko parça gönderilir

neyse sağlık bitiyor diye gönderildiğinde müşteri iptal et derse yenileme askını iptal ederim devam derse fiyat merak ederse fiyat söylerim ama hiç birşey demezse sistem otomatik yeniler

1 hafta bekler ödeme yapmasını ödemeye yapmayınca benim ekranımda ve maillerimde ödeme yapmadığı iptal olacağı yazar müşteriye ulaşırım ödemeyi girer veya girmez 

diyelim ödemeyi girmedi iptal oldu 2 hafta sonra pişman oldum dedi ozaman kaim yaparım poliçeyi yeniden yürürlüğe almaya çalışırım ( bu süreçte sigorta şirketinin kesin yürürlüğe alacağı anlamına gelmez )

belli bir ay sonra 5-6 ay sonra kazanılan haklar ile birlikte hastalık bekleme süreleri vsvs hepsi kaybolur.

hastalık bekleme süreleri çok önemlidir. 10 yıllık bir tss nin ameliyat provisyon süreci ile 1 yıllık tss nin aynı olmaz 10 yıllık ortalama 40 dk da onaylanır (diğer şirketlerde 3 iş günü)

ayakta fark etmiyot 5 sn de onay

DJ_Alper tarafından 25/Mar/25 09:43 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 586 Toplam Mesaj: 11
sigorta