TSS Sigorta Hakkım Yanmış
-
Anneme 3 sene allianzdan tss yaptırdım.
10 Ay önce bitmiş ben otomatik yenilendi zannediyordum.
Şimdi sınırsız uzatma hakkını da kaybettin dediler. Hemen başka ürün satmaya çalıştı yok şunu da al bunu da al canım sıkıldı.
Bu sınırsız uzatma garantisi tamamen yandı mı hadi diyelim yandı tss için hangisini önerirsiniz?
Neden bunu size soruyorum çünkü çok fazla satışçı bi şey satacam diye konuşuyorda konuşuyor.
-
acn sınırsız muayeneli kullan bulundugun bolge hastanelerini kontrol ederek
-
duburdovucu bunu yazdı
acn sınırsız muayeneli kullan bulundugun bolge hastanelerini kontrol ederek
acn den bu aralar poliçe satın almamak lazım kime satıldığını daha açıklamadılar
Not: Konunun benimle alakası yoktur :) zeybekustası müşterim değildir. hem Allianz Hem sağlık olunca akıllara gelmeyeyim diye şey ettim :)
-
Sigortayi satin aldigin acente yenileme doneminde iletisime gecmedi mi ? Ilk defa boyle bir sey duyuyorum.
-
normalde 40 defa mesaj atarlar spam diye silmiş olabilirmisin
-
Kutengri bunu yazdı
Sigortayi satin aldigin acente yenileme doneminde iletisime gecmedi mi ? Ilk defa boyle bir sey duyuyorum.
aynen normalde telefona 1 ay tecavüz ederler
-
Hiç haberim yok eskiden 1000 kez ararlardı
-
misal bej İlk mesajdan sonra @dj_alper i taciz etmeye başlarım 2 gün önce hallettik kasko trafği keza öss de öyle
-
valla @dj_alper ve @freak hemen haber ediyorlar sagolsunlar
-
allianza başvurdum geçen tss için saçma sapan yok bel bilmemne için röntgen gönderecekmişim bilmemne halbuki bir teşhis filanda yok sadece bir kere belim ağrıyor diye muayene gittim belimde geçti gitti kaç sene oldu aradan beden şimdi röntgen istiyor ona göre sigorta yapacakmış allianzdan vazgeçtim sampo yaptıracağım
-
SeRDaR bunu yazdı
allianza başvurdum geçen tss için saçma sapan yok bel bilmemne için röntgen gönderecekmişim bilmemne halbuki bir teşhis filanda yok sadece bir kere belim ağrıyor diye muayene gittim belimde geçti gitti kaç sene oldu aradan beden şimdi röntgen istiyor ona göre sigorta yapacakmış allianzdan vazgeçtim sampo yaptıracağım
Allianz son 2 yıldır daha sert katı kurallar koydu. sen bel ağrısı için gittin ama onlar bilmiyor ne teşhis konduğunu
Allianz hastanede müşteri mağdur olmasın diye bunları başta ister duruma göre onay, red veya muafiyat koyar
yaptırcağın başka şirketin yarın hastaneye bel sıkıntısından gittiğinde xx tarihinde belden rahatsızlık geçirmişsiniz red demeyeceği ne malum?
@zeybekustası
ben genelde sağlıkta aramam sms atarım toplu sağlık ve yangın poliçeleri ayın 30unda gönderilir trafik kasko parça gönderilir
neyse sağlık bitiyor diye gönderildiğinde müşteri iptal et derse yenileme askını iptal ederim devam derse fiyat merak ederse fiyat söylerim ama hiç birşey demezse sistem otomatik yeniler
1 hafta bekler ödeme yapmasını ödemeye yapmayınca benim ekranımda ve maillerimde ödeme yapmadığı iptal olacağı yazar müşteriye ulaşırım ödemeyi girer veya girmez
diyelim ödemeyi girmedi iptal oldu 2 hafta sonra pişman oldum dedi ozaman kaim yaparım poliçeyi yeniden yürürlüğe almaya çalışırım ( bu süreçte sigorta şirketinin kesin yürürlüğe alacağı anlamına gelmez )
belli bir ay sonra 5-6 ay sonra kazanılan haklar ile birlikte hastalık bekleme süreleri vsvs hepsi kaybolur.
hastalık bekleme süreleri çok önemlidir. 10 yıllık bir tss nin ameliyat provisyon süreci ile 1 yıllık tss nin aynı olmaz 10 yıllık ortalama 40 dk da onaylanır (diğer şirketlerde 3 iş günü)
ayakta fark etmiyot 5 sn de onay
DJ_Alper tarafından 25/Mar/25 09:43 tarihinde düzenlenmiştir