folder Tahribat.com Forumları
linefolder Database - Veritabanı
linefolder Tüm Ticari Ürün İsimlerinin Olduğu Bir DB Veya API Mevcut Mu?



Tüm Ticari Ürün İsimlerinin Olduğu Bir DB Veya API Mevcut Mu?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2010
    Erkek

    Geliştirmekte olduğumuz startup uygulamamız için ürün adı arama sonucu kullanıcıya o ürün adını içeren Türkiye'de satılan tüm ticari ürünlerin listesini göstermem gerekiyor. Serpapi.com diye bir hizmet buldum. Bu hizmet Google Alışveriş üzerinden dönen sonuçları filtreleyip API ile bize veriyor. Ancak Google Alışveriş'ten de iyi sonuçlar dönmüyor maalesef. Biraz araştırma sonucu GTIN Bulma ile ilgili yerlere yönlendim. GTIN, her bir ticari ürün için belirlenmiş eşsiz bir kodmuş. Sanırım ürün adından GTIN Bulma ile ilgili düzgün bir servis bulabilirsem, o serviste ürün adı aratmam sonucu ürün adını içeren ürünlerin listesine erişebileceğim.


    char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Temmuz/2005
    Erkek

    Fiyat karşılaştırma sitesi projem kapsamında benzer arayışım olmuştu ama bulamamıştım, belli başlı güvenilir sitelere özel python (scrapy) kullanarak böcük yazıp süreci halletmiştim.


    vatandaşa kafam girsin!..
Toplam Hit: 1070 Toplam Mesaj: 2
api gtin ecommerce