folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Web Sitesi-Web Servisleri Icin Host/Cloud Cözümleri Öneri (Asp.Net Core Icin) Ve Diger Sorular



Web Sitesi-Web Servisleri Icin Host/Cloud Cözümleri Öneri (Asp.Net Core Icin) Ve Diger Sorular

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2015
    Erkek

    @Hannibal_King Hocam senin o attığın sitede sadece HTML (Öyle görünüyor çünkü çok az data var belki iletişim vb yerler db den çekiyodur.) var bizim bahsettiğimiz admin paneli yada müşteri paneli. Yani sürekli api isteklerinde bulunacak bir web sitesi SPA için daha mantıklı. Bir blog sitesi yada şirketi anlatan web siteleri kesinlikle MPA Olmalı zaten. MPA Olmazsa google da seo çalışması yapamazsınız. Çünkü sayfa komple JavaScript ile oluşturuluyor. Senin o attığın web sitesi internet hızından kaynaklı çok yavaşlama yapacaktır. Yani müşteri beyaz bir sayfa görecek, bundan ziyade yükleniyor ekranını görmek müşteriye cevap verebilme açısından iyi.

    Büyük sistemelrde SPA kullanılması taraftarıyım. Fakat ufak admin panellerinde ve web sitelerinde kesinlikle MPA kullanılmalı gerek yok SPA ya zaten.


    Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 4500 Toplam Mesaj: 32
web servis asp.net core cloud öneri host öneri