folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Windows Açılışında Wireless Bağlantısının Geç Gelmesi



Windows Açılışında Wireless Bağlantısının Geç Gelmesi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oqqanoo
    oqqanoo's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Nisan/2007
    Erkek

    Arkadaşlar herkese merhaba.

    2 gündür bilgisayarımda tespit edemediğim sorun vardı. Sorunu çözdüm belki birilerine faydası olur diye paylaşmak istiyorum.

    Windows 7 64 bit kullanıyorum. Sistemin ssd li olduğu için hızlı açılıyor ve masaüstü gelir gelmez wifi bağlantı simgesi bağlı bir şekilde geliyor ve hemen tarayıcı açıp interneti kullanabiliyorum.

    Geçtiğimiz günlerde bilgisayarımı açıyorum masaüstü hızlı bir şekilde geliyor fakat sağ alt köşede wireless bağlantı simgesi sürekli dönüyor ve ortalama 1-2 dk sonra modeme bağlanıyordu. Haliyle internete girmek için beklemek zorunda kalıyordum. Bunu tespit etmem 2 günümü aldı ama sonunda buldum. Sorun Teamviewer dan kaynaklanıyormuş. Bu son gelen güncellemeden dolayı kaynaklandığını düşünüyorum. Yabancı forumlarda araştırdım. Bu sorunu çözmek için 

    başlat - services.msc yi çalıştırıp açılan pencereden Teamviewer 14 ü listeden bulup çift tıklıyoruz (veya sağ tık özellikler), burada yeni açılan pencereden "başlangıç türü" - " otomatik (gecikmeli başlatma) " seçeneğini seçerek uygula dedikten ve tamam dedikten sonra bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz, böylelikle sorunumuz çözülmüş oluyor. 

     

    oqqanoo tarafından 25/Nis/19 22:13 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 540 Toplam Mesaj: 1
teamviewer wireless geç bağlanma windows7