folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder - Ginkgo - Hafızayı Kuvvetlendirici ?

- Ginkgo - Hafızayı Kuvvetlendirici ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

Ben ginko olarak şifa evininkini kullanmıştım o ucuzdu 50 tablet 13 tl gibi bişeydi. Ondan sonra Kore gİngseng aldım GNC 90 tablet 45 lira ama değiyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

eczanelerde satılıyormu bunlar 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meco
    meco's avatar
    Erkek
    ticari markaları bosver.. bir eczaneye git onların kataloglarında ilaç sirketlerinin ürettigi ginko tabletler var hastalar icin yazılan türden hem sonuc daha garantidir hemde kazık yemezsin.. bi kac sene önce yerli bir ilac sirketinin ginko hapını sordugumda 13tl demisti eczacı.. örnek olması icin : http://www.ilacabak.com/prosp.php?Id=915

PORTABLE programları tercih edin... isletim sistemi sismez, nereye atarsan orada calısır ve en önemlisi serial-key derdinden kurtulursunuz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

etkisini görmemle beraber kimyasallarından daha çok psikolojik olduğuna inanıyorum. Vücut geliştirme için protein tozu alınca daha çabuk gelişmesi için çalışma programını eksiksiz ve düzenli yapman gibi

since 2005 // tbt
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

rezerve

çok uzakta uzak denizlerde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

djmatrax bunu yazdı:
    -----------------------------

gnc de fiyatlar epey pahalı tam olarak sizin kullandıgınız marka ve fiyatı soleyebilirmisiniz

-----------------------------

>[ suan gnc fiyatlarına bakıyorumda nerdeyse %40 daha ucuz bide gold kartım var üyeliğim %20 de ordan indirim. 50 tl ye 120 kapsül ben 45 tl ye 60 kapsül aldım. sen pahalı diyince bakmadım neyse canın saolsun bilader ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

Kullanan ve faydasını görenler unutkanlığa iyi geliyor mu?

Neden Ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

sürekli kullanmak gerekiyor mu yoksa 1 sene falan kullanınca sürekli etkide oluyor mu? bide yan etkisi var mı acaba? çok kullanınca yalama etmesin kafayı zaten pek çalışmıyo. unutuyom :(

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ceviz ye bol bol ilaca niye bulaşıyorsunki doğalı varken hiç gerek yok...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

http://www.puritan.com/ginkgo-biloba-052   Ben aldım Puritan S Pride bu i$te dünya markası. 2 aydır kullanıyorm rahatım. Gittigidiyor dan almıştım bende http://profil.gittigidiyor.com/vitaminz  bu kullanıcıdan.

Toplam Hit: 3493 Toplam Mesaj: 21