"@" Nedir ? Nerede Kullanılır ? Heryere @ Kullanmak Denyoluk Değilmidir ?
-
2 ir2: haklişsin abi cok karizmatiksin
2 sorci: gerçekten öküzsün
zuazuazhzah :D:D -
@8mm yazıp yazımı yazarım.
Açıklama ihtiyacıda duymam.
O zaman "abü" "hoca" "hoja" ne demek bunları da açıklamalısın.Bence bazı şeyler için çok kasma hocam.Bunların felsefi derinliklerine falan ineceksen bu şey'i açıklamak gibi birşey olurdu ki çok gereksiz bir durum söz konusu olurdu bence:)
@8mm -
Doğru ama hakkaten "2" @ gibi olmuyo hem bi de ne biliyim "this message is going at" gibi bi hava veriyo bence :). Ayrıca bu @'den önce düzgün türkçe kullanmak üstünde yoğunlaşmak lazım, o daha önemli.
-
o zaman yeni bişey bulalım yada ve anlamına gelen & bunu kullanalım karaktermi bitmiş :D
&ir2 koptum :D -
buna ne dersiniz " * " msnde yanlış yazdığımız kelımeyı doğru yazdıktan sonra kullanırız bu ifadeyi bir newi edit baabında yani..
-
bu eki dil bilgisi hocası hiç öğretmedi aq bilmemek ayıp deil öğrenmemek ayıp :P
-
@ in tamamlayıcı ve üzerinde toplayıcı bir özelliğide var.CW yada bir başkası bana "@" yadığım için güleceklerse buyursunlar gülsünler. Ben bunu kullanmayı sevdiğim için kullanıyorum.İsteyen ister ünlem koyar başına ister soru işareti..
ŞU yazmazdım ya açıklama olsun sana.Bir cümle yazdıysan eğer ve bu senin cümlense altına @nickin gibi bir ibare ekleyebilirsin.Çünkü burada kullandığın "@" işareti bir öncekini tamlayan "..." gibi bir anlam kazanır. Yani yazıyı yazanın o nick olduğu ibaresini gösterir.
Yinede verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. -
"*" yanlış kullanılan kelimeler yerine kullanılır msn de doğrudur bende kullanıyorum , "*" ın anlamı aslında açıklayıcı etkidir , mesela bir yazı yazılır teknik bilgiler içerir örnek vereyim...
Nokia n95 teknik özellikleri:
*GPRS blablabla
**UMTS blablabla
yazının sonunda;
*Gprs hakkında bilgi verilir
** UMTS hakkında bilgi verilir
MSN'de "*" yazılmasındada yanlış yaptığımızı düşünerek yanlışımız hakkında bilgi verme babında kullanılan bir ASCII dir -
Bu arada cw nin a.q içimde kalmasında..
-
şu alemde bi nette rahat ediyoruz,onuda kalıplara sokmayın amk ya,yok o şöle olur yok böle olur.Konuştuğunuz dil ne kadar normalki sitimin net konuşmasında@ nerde ! nerde kulanılır,kasıyorsunuz.Boşverin ben sizi siz beni anlayın yeter.
Toplam Hit: 3661 Toplam Mesaj: 22