0 Ygs Lys Kitapları Müridlere Beleş
-
Arkadaşlar elimde bi yığın ygs lys kitabı var. İhtiyacı olan eşi dostu kardeşi sınava hazırlanan müridler özelden ulaşırsa görüşebiliriz. Kitaplar çok temiz ve alayı müridlerin hayrına :) aşada bi liste yaptım bakabilirisniz. kargo ücreti size ait
9.sınıf test kitabı
10.sınıf fem set say.
11.sınıf fem set say.
öss fem set say.
öss bio soru ban. zirve
zambak 10.sınıf fizik konu anl.
güven ders. fen bil. soru bankası
şifre ders. mat soru ban.
kimya 1. zambak soru ban.
mef kimya 2
yaprak testler
11.sınıf fiz kim bio ders kitabı
kültürden bikaç bişe
mat geo formül kitapçığı
bikaç çerez fasikül
not: yarın tatile çıkıyorum ihtiyacı olan arkadaşlar gün bitmeden ulaşırsa ona göre ayarlip hazırlıcam.
not2: femsetler tam değil arkadaşlar fuardan abiden abladan :P ordan burdan çarptığımı attım listeye
not3: final foreva :)
-
11. sınıflara talibim :)
-
Bu tip girişimler çok güzel. Müridler arası dayanışmayı artırıyor. Benim de ilk parti Lys hazırlık kitaplarım yarın sahibinde olacak. ikinci bir parti daha olabilir tam belirli değil kitapların gelmesini bekliyorum.
-
edit: harikasın hocam sosyal tahribat :) bnce konu kilidini kaldır herkes görsün tahribattaki yardımlaşmayı
-
Kullanılabilir halde olanları ben de paylaşacaktım ama baktım ki kullanılamaz halde hepsi :) Geri dönüşüm için belediyeye gittim gelip alacaklar kitapları. Eğer böyle durumda olanlar varsa kitapları çöpe atmak yerine geri dönüşüme vermek daha yararlı olur.
-
Eşit ağırlıkçıyım seneye giricem sınava hazırlanıyorum gönlünden kopan varsa hoca beklerim :D Kargo parasını bizmi verecez :/
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
Eşit ağırlıkçıyım seneye giricem sınava hazırlanıyorum gönlünden kopan varsa hoca beklerim :D Kargo parasını bizmi verecez :/
-----------------------------kitaplar listede hocam beğendiğim lazım olan varsa seç. kargo ücretini de ben ödim mi :D yok size ait
-
Hocam 11. sınıfların hepsini veriyorsan alıyım ben :)
-
Lan olum git kitabcılara sat para kazan sen o işe bak :):)
-
güncel
9 ve 11. sınıf femstler hariç diğerleri duruyo
-
walla abi kargo ücretli olmasa isterdim benim adima hiç kargo gelmiyor hiç mektup atan olmadı be :(