folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 1 Adet Facebook Hesabı Alınacaktır.

1 Adet Facebook Hesabı Alınacaktır.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

olay ne ki ailevi bir olay vs diyorsunda bir nevi hack işide olsa o hesaba kişilerr kendi pclerinden filan girmişler nerde nasıl kullanıcaksın muallakta dolayısı ile şu iş için lazım tarzı  dersen daha samimi cvplar verilir diye düşünüoyurm

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoWomanNoCry
    NoWomanNoCry's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    patates bunu yazdı

olay ne ki ailevi bir olay vs diyorsunda bir nevi hack işide olsa o hesaba kişilerr kendi pclerinden filan girmişler nerde nasıl kullanıcaksın muallakta dolayısı ile şu iş için lazım tarzı  dersen daha samimi cvplar verilir diye düşünüoyurm

hocam nişanlım çok kurnaz birisi ve beni aldattığını düşünüyorum açıkcası. Defalarca farklı facelerden ekledim ilk baktığı ne zaman açılmış , arkadaş listesi var mı ? arkadaşları fotoğraflarına yorum atmışmı vesaire bakıyor sonra kabul ediyor. O yüzden yani başım yanmasın ben bununla bir ömür boyu birliktelik yaşayacağım vesaire ama işte bana 1 tane verseniz çok makbule geçecek.

Eğer hayat sana hayat diye eksi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kafanda boyle bir suphe varsa zaten evlenme o kisiyle cunku her defasinda ayni dusuncelere sahip olacaksin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    NoWomanNoCry bunu yazdı
    patates bunu yazdı

hocam nişanlım çok kurnaz birisi ve beni aldattığını düşünüyorum açıkcası. Defalarca farklı facelerden ekledim ilk baktığı ne zaman açılmış , arkadaş listesi var mı ? arkadaşları fotoğraflarına yorum atmışmı vesaire bakıyor sonra kabul ediyor. O yüzden yani başım yanmasın ben bununla bir ömür boyu birliktelik yaşayacağım vesaire ama işte bana 1 tane verseniz çok makbule geçecek.

anladım.O halde şöyle söliim benim söylememede gerek yok sende biliyorsun bunu.

Şimdi eğer ki bana anlattığın gibiyse yani nişanlını birisi ekliyor. ve nişanlın bu kişiyi tanımadığından emin ama bakıyorki sahte hesap değil işte yorumlar vs var gerçek bir kişi kabul ediyorsa.

Bu durumu sen şu anki halinle biliyorsan bunu tescillemeye gerek yok bence. Zaten yanlış kişi dir diye düşünüyorum kendimce haddim olmadan.

Birde hadi diyelimki nişanlının sen günahını alıyorsun.Nişandan önce değilde nişan sırasında bunları yapmana daanarak söylüyorum evlilikte sen en ufak birşeyde zaten problem çıkaracaksın gibime geliyor. Bence açacağın konu başlığı alınık facebook değil.

Acaba yanlış kişi ile birlikte olmuş olabilirmiyim şeklinde olmalı.  

tabi bu dediklerimde söz hakkı bana düşmez sana kendimce yorum yapıyorum ben. söylediklerimin hepsi bence şeyler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Bize laf düşmez belki ancak güven sevgiden önce gelir, sana güven vermeyen biriyle evlenmek? Görücü usulü mü?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoWomanNoCry
    NoWomanNoCry's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Bize laf düşmez belki ancak güven sevgiden önce gelir, sana güven vermeyen biriyle evlenmek? Görücü usulü mü?

AYNEN...

Eğer hayat sana hayat diye eksi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Birine söyleyeceksin, ekleyecek.

Deneyecek.

Sana sonucu söyleyecek.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoWomanNoCry
    NoWomanNoCry's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

+++++ Konu güncel 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

Allah kolaylık versin

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoWomanNoCry
    NoWomanNoCry's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

+++++++++++

Toplam Hit: 3364 Toplam Mesaj: 26