1 Adet Facebook Hesabı Alınacaktır.
-
olay ne ki ailevi bir olay vs diyorsunda bir nevi hack işide olsa o hesaba kişilerr kendi pclerinden filan girmişler nerde nasıl kullanıcaksın muallakta dolayısı ile şu iş için lazım tarzı dersen daha samimi cvplar verilir diye düşünüoyurm
-
patates bunu yazdı
olay ne ki ailevi bir olay vs diyorsunda bir nevi hack işide olsa o hesaba kişilerr kendi pclerinden filan girmişler nerde nasıl kullanıcaksın muallakta dolayısı ile şu iş için lazım tarzı dersen daha samimi cvplar verilir diye düşünüoyurm
hocam nişanlım çok kurnaz birisi ve beni aldattığını düşünüyorum açıkcası. Defalarca farklı facelerden ekledim ilk baktığı ne zaman açılmış , arkadaş listesi var mı ? arkadaşları fotoğraflarına yorum atmışmı vesaire bakıyor sonra kabul ediyor. O yüzden yani başım yanmasın ben bununla bir ömür boyu birliktelik yaşayacağım vesaire ama işte bana 1 tane verseniz çok makbule geçecek.
-
kafanda boyle bir suphe varsa zaten evlenme o kisiyle cunku her defasinda ayni dusuncelere sahip olacaksin
-
NoWomanNoCry bunu yazdıpatates bunu yazdı
hocam nişanlım çok kurnaz birisi ve beni aldattığını düşünüyorum açıkcası. Defalarca farklı facelerden ekledim ilk baktığı ne zaman açılmış , arkadaş listesi var mı ? arkadaşları fotoğraflarına yorum atmışmı vesaire bakıyor sonra kabul ediyor. O yüzden yani başım yanmasın ben bununla bir ömür boyu birliktelik yaşayacağım vesaire ama işte bana 1 tane verseniz çok makbule geçecek.
anladım.O halde şöyle söliim benim söylememede gerek yok sende biliyorsun bunu.
Şimdi eğer ki bana anlattığın gibiyse yani nişanlını birisi ekliyor. ve nişanlın bu kişiyi tanımadığından emin ama bakıyorki sahte hesap değil işte yorumlar vs var gerçek bir kişi kabul ediyorsa.
Bu durumu sen şu anki halinle biliyorsan bunu tescillemeye gerek yok bence. Zaten yanlış kişi dir diye düşünüyorum kendimce haddim olmadan.
Birde hadi diyelimki nişanlının sen günahını alıyorsun.Nişandan önce değilde nişan sırasında bunları yapmana daanarak söylüyorum evlilikte sen en ufak birşeyde zaten problem çıkaracaksın gibime geliyor. Bence açacağın konu başlığı alınık facebook değil.
Acaba yanlış kişi ile birlikte olmuş olabilirmiyim şeklinde olmalı.
tabi bu dediklerimde söz hakkı bana düşmez sana kendimce yorum yapıyorum ben. söylediklerimin hepsi bence şeyler
-
Bize laf düşmez belki ancak güven sevgiden önce gelir, sana güven vermeyen biriyle evlenmek? Görücü usulü mü?
-
mataramasuko bunu yazdı
Bize laf düşmez belki ancak güven sevgiden önce gelir, sana güven vermeyen biriyle evlenmek? Görücü usulü mü?
AYNEN...
-
Birine söyleyeceksin, ekleyecek.
Deneyecek.
Sana sonucu söyleyecek.
-
+++++ Konu güncel
-
Allah kolaylık versin
-
+++++++++++