folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder 1 Adım Daha Öne Geçiyoruz! Video Blog Tarzına Dönme Zamanı Geldi! İlklerden Olun!

1 Adım Daha Öne Geçiyoruz! Video Blog Tarzına Dönme Zamanı Geldi! İlklerden Olun!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çok uzun uzadıya yazamayacağım.

Herkesin bloğu var ve özgün yazıcam derken oturup yarım saat yazı yazmak var. Fakat şimdilerde meşhur olanlar ise video bloglar.

normal bloğunuzu değiştirmenize gerek yok. sadece anlatımlarınızı videoya taşıyacaksınız.

eğer uzmanlığınıza güveniyorsanız, benim anlatımım üslübumda iyidir diyorsanız, neşeli ve sıkıcı olmayan şeyler çekebilirim diyorsanız bu iş size göre!

Video ile daha çok şey anlatabilirsiniz.

Video ile daha fazla dikkat çekebilirsiniz.

Vİdeo ile youtube kullanarak daha geniş kitlelere ulaşabilirsiniz.

Video ile isim yapıp tanınabilirsiniz!

Takipçileriniz bilir ve tanır.

Bakın arkadaşlar buda yeni trendlerden biridir ama bu amatör blogccular tarafından yapılan birşey değil! artık herkes bu yöntemi kullanarak kendini sevdirme ve böylece ziyaretçileri elinde tutma çabasında ve bunu başarmakta!

Ayrıca prof siteler yani örneğin hurriyet.com.tr bile kendi haber bültenini hazırlamaya başladı!

Eğer sizde videonuzu süsleyerek yani neşeli, sıkmayan ve bağlayıcı bir şekilde çekerseniz hem ilgi çeker hem dilden dile yayılır hem insanlar yaptıklarınızı çalamaz vs.. vs.. bi ton sayarım

devamını burdan okuyun.

Unutmayın ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi yer tutabilirsiniz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Yıllardır yapanlar var. Her içeriğe uygun video blog zor iş. Hatta çoğu içeriğe uymaz. Nebuch gibi çok genel konulardan bahsedeceksin ki işe yarayacak. Onun için de belli bir entelektüel birikim lazım. Yapıpta iyi sonuç alan var mıdır merak ettim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hemde bi ton var hacim. turkleri takip etmiyorum. ama yabancilar bu isi cok iyi yapiyor. hemen isi prof. luga vurmamak lazim. yada video sitesi gibi dusunmemek lazim. adam ozet olarak yazisini yaziyor ama genis anlatimi videoda veriyor. ve ne resmiyet var nede baska bisi. adam bilg. basindada anlatiyor tuvalettede vide cekiyor. bu sekilde takipcisi olan cok adam var.hele ki eglenceli bi yapiniz varsa kamera karsisinda mal gibi anlatmak yerine bisiler kullanip renk katabiliyorsaniz geriye kalan tek sey sabir oluyor. youtubede kanal acarak ayrica youtub uda kendi blog uzqntiniz gibi kullanip daha genis kitlelere ulasiyorsunuz. bi dusunun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Tam kendi amatör siteme güzel bi tema bulmuşken senin sitenin temasını çok beğendim yine iş çıktı bana, video blog olayı eğer  anlatacagın konularda tam tecrübe hakimiyetin yoksa  tutulmaz bence, shiftdelete'in video tanıtımlarını oturup izliyorum mesela adamlar güzel güzel anlatıyorlar en ince ayrıntısına kadar, Bence  bu işe girecekelrin video  anlatmaktan ziyade ne anlatıcaz biz bu videoda sorusunu cevaplamaları gerekli öncelikle, piyasada sağlam oyuncular var bu konuda.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    yeni bişi değilki bu..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Cupofcoffee bunu yazdı

Tam kendi amatör siteme güzel bi tema bulmuşken senin sitenin temasını çok beğendim yine iş çıktı bana, video blog olayı eğer  anlatacagın konularda tam tecrübe hakimiyetin yoksa  tutulmaz bence, shiftdelete'in video tanıtımlarını oturup izliyorum mesela adamlar güzel güzel anlatıyorlar en ince ayrıntısına kadar, Bence  bu işe girecekelrin video  anlatmaktan ziyade ne anlatıcaz biz bu videoda sorusunu cevaplamaları gerekli öncelikle, piyasada sağlam oyuncular var bu konuda.

anlamadiginiz seyde bu zaten. dsha yeni yazdim profluga burunmeyin hemen diye. sanki actiginiz bloglarda yazdiginiz yazilarda cokmu profsunuz: ) adamlar tuvalette sicarken video cekiyo siz sanki dunyayi kurtaracak plani aciklayacakmiscasina bi hallere giriyosunuz. biraz rahat olun gencler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı
    yeni bişi değilki bu..

yeni bisi yoktur hocam zaten. yapilan seylerin cogu bi ton seyi birlestirmekle yeni seyler gibi ortaya cikarmaktan geciyo. yazimdada soyledim zaten bu bi trend. yani meshur olmus birsey.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Dostum zaten ben fazlasıyla rahatım bu konuda sıkıntı yok , benim bu işlerle ilgili tecrübem toplamda bir aylık yani her konuda bilgisizim o yüzden de rahatım ;) Ama herkesin anlattıgıda dinlenmez,videoları anlatan slav kanı taşıyan renkli gözlü bir hatunsa  ve üzerinde normalden daha az eşya varsa ozaman ne anlatırsa dinlerler. Onun dışında ne anlatığından haberi olmayan adamı ben dinlemem açıkçası, anlatırken hımm şey kem küm demeyecek mıymıntı bi tip olmayacak, anlatacağı şey ile ilgili ön hazırlık muhakkak yapacak bunlara sahip olmayan bir anlatım tekniğiyle istediği kadar video yapsın. İzlenir izlenmez demiyim ama videonun altındaki yorumlarda da ne için izlediklerini belli ederler. Benim görüşüm böyle, acemiyim bu kadar anlıyorum bu işlerden ben. 

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

seo olayı ne olacak?

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı

seo olayı ne olacak?

Hocam ben size video sitesine döndürün demedim ki olayı ? sen gine yazacaksan yaz yazını ? Ama önemli olan kısımları yada can alıcı noktaları güzel bir dille veya eğneceli bir halle anlatabilirsin.

Diğer kısma gelince uzun uzun anlattım buyur hocam ;

http://3iki.com/google-dan-yandex-ten-kime-ne-onemli-olan-marka-olmak.html

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Cupofcoffee bunu yazdı

Dostum zaten ben fazlasıyla rahatım bu konuda sıkıntı yok , benim bu işlerle ilgili tecrübem toplamda bir aylık yani her konuda bilgisizim o yüzden de rahatım ;) Ama herkesin anlattıgıda dinlenmez,videoları anlatan slav kanı taşıyan renkli gözlü bir hatunsa  ve üzerinde normalden daha az eşya varsa ozaman ne anlatırsa dinlerler. Onun dışında ne anlatığından haberi olmayan adamı ben dinlemem açıkçası, anlatırken hımm şey kem küm demeyecek mıymıntı bi tip olmayacak, anlatacağı şey ile ilgili ön hazırlık muhakkak yapacak bunlara sahip olmayan bir anlatım tekniğiyle istediği kadar video yapsın. İzlenir izlenmez demiyim ama videonun altındaki yorumlarda da ne için izlediklerini belli ederler. Benim görüşüm böyle, acemiyim bu kadar anlıyorum bu işlerden ben. 

(lafım direksana değil genele hocam )

Ne anlattığından haberi olmayan adma demişsinde allah aşkına kaç kişinin bloğu var özellikle sağlık ve teknoloji bloğu. pardonda bunların kaç tanesi donanım haber yada doktor sitelerinden kopyalayıp kendi diliyle anlatmaktan başka bişi yapıyor ? kaç kişi uzman ?

İşte bizde bu slav kanı taşıyan renkli gzlü hatun saçmalıkları oldukça hiç bi sikiede ilerleyemeyiz.

Buyur hocam aşağıdaki adamın kaç tane takipçisi var biliyomusun ? sence renkli gözlü bi hatuna benziyomu ? saç sakal karışlmış adamda amk

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zy5i7KtXp2I

iLLuMiNaTi tarafından 29/Kas/12 22:22 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1241 Toplam Mesaj: 11