1 Den Fazla Üyelik Alınmıyor(Yardım)
-
bux.to diye bi site var burdan 1 pcden 1 den fazla üyelik alınmıyor the computer already registered fln fln bişeyler diyor yokmudur bunu aşmanın bi yolu?
-
geçmişi silmenin büyük ihtimalle bi etkisi olur, bi dene
-
cokileri sil ve modemi resetle
-
herşeyi denedim proxy i de denedim yine olmuyor :S
-
off hala bulamadım :S
-
Başka bir makinadan üye ol. İlk üyeliğini aldığın makinadan login olursun.
-
mac adresini veya ip adresini değiştir
-
başka eve taşın ...
-
yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------
başka eve taşın ...
başka eve taşınsam pc aynı pc yeni pc almak daha mantıklı olmazmı :) -
affetmez bunu yazdı:
-----------------------------mac adresini değiştirmesi için yeni ethernet kartı alması lazım :) ama onunla alakası yoktur çünkü internet ortamında mac adresinin öğrenilmesi imkansız. o sitenin seni tanıyabilmesi çerezler ya da ip ile ilgilidir. arkadaşın dediği gibi, modemi resetle,çerezleri sil. kolay gelsin :)
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------affetmez bunu yazdı:
-----------------------------mac adresini değiştirmesi için yeni ethernet kartı alması lazım :) ama onunla alakası yoktur çünkü internet ortamında mac adresinin öğrenilmesi imkansız. o sitenin seni tanıyabilmesi çerezler ya da ip ile ilgilidir. arkadaşın dediği gibi, modemi resetle,çerezleri sil. kolay gelsin :)
-----------------------------Oyuna bir exe den bağlanıyosan alabilir.Daha önce online oynadığım bir oyunda aynı sorun benim başımada gelmişti.Fakat ben pc ye yüklediğim program üzerinden oynuyodum.Site üzerinden ise mac adresini alamaz zaten.