1 Dk Da Açılan Firefox
-
slm müridler benim eski bir bilgisayarım var (tek çekirdek celeron2.4 falan) firefox ilk format attığımda fena değildi şimdiye göre hızlı çalışıyordu fakat şimdi yaklaşık 1 dakikada ancak açılıyor.bu süreci kısaltmak için ne yapmalıyım?(bilgisayarı kaldırıp çöpe atmak tek aklıma gelen yol :D ) yardımlarınızı bekliyorum
-
chrome kur. firefox bendede yavaş açılıyor
-
hocamm chrome daha çok kasıyor
-
opera dene bi de
-
bilgisayarı çöpe atma fikrinde ciddiysen bana kargolayabilirsin...
(ne yazık ki ciddi olmadığını biliyorum ama =( )
-
ya boşver hocam sittir et :D gel sana ben pc satam :D ?
-
ff ilk acılısında 1 dakka olmasa bile herkesde öyledir. ama actıktan sonra bildiğin füze. :Ç
google gears vardı mozilla uyumlu eklenti, cok güzel dedi herkes onu kullan istersen
suradan >>
http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=84907
-
dostum kullanmadığın tüm eklentileri kaldır tüm çerezleri v.b. kalıntıları kaldır tekrar hızlanacaktır.
-
senin yine ilk açılışta bir dakka sürdüğüne dua et. ben bi internet adresi yazıyom bi donuyo en az 15 saniye bunu güne vurduğunda ne kadar beklediğimi tahmin bile edemezsin hacı
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------ff ilk acılısında 1 dakka olmasa bile herkesde öyledir. ama actıktan sonra bildiğin füze. :Ç
google gears vardı mozilla uyumlu eklenti, cok güzel dedi herkes onu kullan istersen
suradan >>
http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=84907
-----------------------------firefox un chrome gibi füze olması için 10fırın ekmek çıkarması lazım midesinden (fazla yemiş)
opera ve chrome (pc iyi se safari) iyidir eklenti delisi deilseniz bu 3 tarayıcı zaten iyi firefox 3.5 de hızlandı hızlanmasına ama hem crysis gibi ram yiyor
hemde geç açılıyor + opera chrome ve safariden yabaş (tarayıcı olarak)
bir ara tekrar firefox kullandım ama en iyisi chrome tekrar döndüm pc ne olursa olsun en hafif en iyi
-
Google Gears normal gezinirken pek işe yaramaz.
Ancak wordpress'te falan blog hazırlarken acayip hızlandırıyor üstad.