1 Dolara .Com/Net/Org Domain - Yumulun!
-
Domaini yönlendireceğin yer hoca. Host edildiğin server ipsine yönlendirilmeyi sağlar.
Host firması sana verir.
ns1.bilmemnehost.com
ns2.bilmemnehost.comşeklinde.
Security kısmında tıkandıysan önceki mesajımda cevaplamıştım.
-----------------------Free hostuna yönlendiriyor hoca standart olarak.
Control panel -> Domain manager -> Domainin isminin yanındaki + ya tıklayıp paneli aç.
Security tabından unlock yap. Daha sonra DNS kısmından halledebilirsin o işlemleri.
Yönlendirmeden sonra tekrar securityden lock yap. Güvenlik açısından durum garanti olsun.---------------------
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Domaini yönlendireceğin yer hoca. Host edildiğin server ipsine yönlendirilmeyi sağlar.
Host firması sana verir.
ns1.bilmemnehost.com
ns2.bilmemnehost.comşeklinde.
Security kısmında tıkandıysan önceki mesajımda cevaplamıştım.
-----------------------Free hostuna yönlendiriyor hoca standart olarak.
Control panel -> Domain manager -> Domainin isminin yanındaki + ya tıklayıp paneli aç.
Security tabından unlock yap. Daha sonra DNS kısmından halledebilirsin o işlemleri.
Yönlendirmeden sonra tekrar securityden lock yap. Güvenlik açısından durum garanti olsun.---------------------
-----------------------------hocam ben yrn sabah deneyim, heralde aktif hale gelmedi hala domain.. daha 1 saat önce aldim domaini, o yüzden heralde, yardimin icin saol hocam..
-
hocalar yönlendirme olmuyor bende...
[2303-Object does not exist ]
diyor :|
-
almak lazimmm paypalda 35 dolar vardi cektimya
-
Netfirms Bir dolar paypala geri ödeme yapmış ve hesabıma erişemiyorum, ödemeleri kendi kredi kartım ve paypalımla yaptım neden böyle birşey oldu.
Aynı durumda olan varmı ?
-
bu şerefsizler benim domainimi iptal etmişler?
kredi kartı scan istediler yolladım ama yine de iptal olmuş domain, hay ben böyle işin...
-
6.99 inmedi 4 dolar indi ne iş :(
-
Fatih bunu yazdı:
6.99 inmedi 4 dolar indi ne iş :(
-----------------------------oku son sayfaları
-
K4R4B4S4N bunu yazdı:
Netfirms Bir dolar paypala geri ödeme yapmış ve hesabıma erişemiyorum, ödemeleri kendi kredi kartım ve paypalımla yaptım neden böyle birşey oldu.
Aynı durumda olan varmı ?
-----------------------------domaini iptal mi etmişler
-
Arkadaslar domain alıcam bikac tane simdi bu kampanyayı kullanarak alayım mı ? Problem olurmu ?