1. Geleneksel En Güzel Yorum Yarışması
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
iyide juri kim :D
ben oliyim zaten hiç yorum yok bende :( -
1. geleneksel nasıl oluyor abü :)
-
hem birinci hem geleneksel :) maşallah. . Geleneksel olmaya aday en güzel yorum yarışması olabilirdiiii:P
-
valla nerdeyse herkes kendninkileri getirmiş tektekr re bakıcak halleri yokya :)
EX
morportakal, 03/08/2007 Tarihinde
himalayalar"da en cok ozlediklerimden... dunyanin catisindan asagi bakarken, denize sifir bir yerlerde gozumu kamastiran bir dostum var sdkghjfdkhfklg ---------------------------ve
DJ_Alper, 18/07/2007 Tarihinde Bazı insanlan Söyledikleriyle Kendi kalitesini ortaya koyar Doğum gününde ne istiyorsun dendiğinde Dostluğunu Diyen bir insanı siz düşünün artık. O söylediğini Hiç unutmam Kardeşim herzaman Mutlu ol
alper in emir reise yazdığı "Doğum gününde ne istiyorsun dendiğinde Dostluğunu" bence bu herşeye değer bi cümleydi...
-
silenceb bunu yazdı:
1.geleneksel :S :)
:) katılıyorum.Ama bi temenni de olabilir. -
Armada'nın yukarıda yazmıs olduklarının sağ tarafında sil linki var.Tıklayınca sitenin ne kadar korunduğunu belgeleyen bir cümle var :) garip.
-
@ silenceb
@ tbtmad
@ KarizmaTurk
@ tomannie
@ atat
@ ZaLbknz : http://www.google.com.tr/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&channel=s&hl=tr&q=1.geleneksel&meta=&btnG=Google%27da+Ara
bknz :
1. Geleneksel TBT Gebze (köyü) Buluşması 17.02.2008
1.Gelenekselus Heybeliada buluşmasının ardından...
1.Geleneksel Hamburger yeme yarışması
vb..
-
Tartışmasız En güzel yorumlar bunlar :)
EmiRReiS, 02/11/2007 4:04:42 AM Tarihinde Senin yedi ceddini S.keyim, kodumunun yawşağı !!!
hp32, 19/12/2007 12:33:22 PM Tarihinde forumun amina koyan açtığı konununda amina koyan ... koydukça haz alan o kadar küfüre cevap vermeyen ne bok olduğunu anlayamadığım ossuruk makinesi
kapil, 17/01/2008 1:23:09 PM Tarihinde allahın hıyar ağası ibne kişilik ne bok yedigini bilmeyen forumu birbirine düşürüp toplumsal msj vermeye çalışan dingil antifiriz şahsiyet olamamış mahluk..
tugra, 05/03/2008 12:53:13 PM Tarihinde bu kodar bktan imzayı kaainattaki bütüüünn bilim,ilim ve her ne halt adamlar toplaşsalar da yazamazzlar..
-
ßy_c4sh bunu yazdı:
-----------------------------Tartışmasız En güzel yorumlar bunlar :)
EmiRReiS, 02/11/2007 4:04:42 AM Tarihinde Senin yedi ceddini S.keyim, kodumunun yawşağı !!!
hp32, 19/12/2007 12:33:22 PM Tarihinde forumun amina koyan açtığı konununda amina koyan ... koydukça haz alan o kadar küfüre cevap vermeyen ne bok olduğunu anlayamadığım ossuruk makinesi
kapil, 17/01/2008 1:23:09 PM Tarihinde allahın hıyar ağası ibne kişilik ne bok yedigini bilmeyen forumu birbirine düşürüp toplumsal msj vermeye çalışan dingil antifiriz şahsiyet olamamış mahluk..
tugra, 05/03/2008 12:53:13 PM Tarihinde bu kodar bktan imzayı kaainattaki bütüüünn bilim,ilim ve her ne halt adamlar toplaşsalar da yazamazzlar..
-----------------------------Benımde oy verme hakkım varsa bende bu yorumları tutum :=))
-
Swool, 25/11/2007 5:59:58 PM Tarihinde
kendisini tanımıyorum, hiç konuşmadım. Attığı iletiler göz önünde tutulursa baya zeki bir müridimiz. ExcaliburTBT, 17/10/2007 10:46:35 PM Tarihinde
Kendisine AÖFBaba da diyebiliriz:P Ne zmn aöfle ilgii bi$iy sorsam hemencecik cvplar ^^
kendine iyi bak AÖFBaba (:tugra, 08/09/2007 Tarihinde
pek fazla muhabbetimiz olmadı ama gerçekten duruşuyla söylemleriyle takip ettiğim gerçekten fikirlerimin zihnimin bir olduğu ilk mürit arkadaşım:)