folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder 1. Geleneksel En Güzel Yorum Yarışması

1. Geleneksel En Güzel Yorum Yarışması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eReN_77
    eReN_77's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı:
    -----------------------------
    iyide juri kim :D
    ben oliyim zaten hiç yorum yok bende :(

KederLi Geçse Bazı Günler Seviyoruz Seni Can Gönülden Nasıl Bir Sevgi Ah Bir Bilsen Efes Bilsen Herşeyimsin Sen..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek
    1. geleneksel nasıl oluyor abü :)

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek
    hem birinci hem geleneksel :) maşallah. . Geleneksel olmaya aday en güzel yorum yarışması olabilirdiiii:P

eski bir dost mu aradınız?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

valla nerdeyse herkes kendninkileri getirmiş tektekr re bakıcak halleri yokya :)

EX

morportakal, 03/08/2007 Tarihinde Sil
    himalayalar"da en cok ozlediklerimden... dunyanin catisindan asagi bakarken, denize sifir bir yerlerde gozumu kamastiran bir dostum var sdkghjfdkhfklg

---------------------------ve

DJ_Alper, 18/07/2007 Tarihinde  

Bazı insanlan Söyledikleriyle Kendi kalitesini ortaya koyar Doğum gününde ne istiyorsun dendiğinde Dostluğunu Diyen bir insanı siz düşünün artık. O söylediğini Hiç unutmam Kardeşim herzaman Mutlu ol

alper in emir reise yazdığı  "Doğum gününde ne istiyorsun dendiğinde Dostluğunu" bence bu herşeye değer bi cümleydi...

Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    silenceb bunu yazdı:
    1.geleneksel :S :)
    :) katılıyorum.Ama bi temenni de olabilir.

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek

Armada'nın yukarıda yazmıs olduklarının sağ tarafında sil linki var.Tıklayınca sitenin ne kadar korunduğunu belgeleyen bir cümle var :) garip.

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

@ silenceb
    @ tbtmad
    @ KarizmaTurk
    @ tomannie
    @ atat
    @ ZaL

bknz : http://www.google.com.tr/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&channel=s&hl=tr&q=1.geleneksel&meta=&btnG=Google%27da+Ara

bknz :  

1. Geleneksel TBT Gebze (köyü) Buluşması 17.02.2008

1.Gelenekselus Heybeliada buluşmasının ardından...

1.Geleneksel Hamburger yeme yarışması

vb..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek

Tartışmasız En güzel yorumlar bunlar :)

EmiRReiS, 02/11/2007 4:04:42 AM Tarihinde Senin yedi ceddini S.keyim, kodumunun yawşağı !!!

hp32, 19/12/2007 12:33:22 PM Tarihinde forumun amina koyan açtığı konununda amina koyan ... koydukça haz alan o kadar küfüre cevap vermeyen ne bok olduğunu anlayamadığım ossuruk makinesi

kapil, 17/01/2008 1:23:09 PM Tarihinde allahın hıyar ağası ibne kişilik ne bok yedigini bilmeyen forumu birbirine düşürüp toplumsal msj vermeye çalışan dingil antifiriz şahsiyet olamamış mahluk..

tugra, 05/03/2008 12:53:13 PM Tarihinde bu kodar bktan imzayı kaainattaki bütüüünn bilim,ilim ve her ne halt adamlar toplaşsalar da yazamazzlar..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SeLLYhK
    SeLLYhK's avatar
    Erkek
    ßy_c4sh bunu yazdı:

Tartışmasız En güzel yorumlar bunlar :)

EmiRReiS, 02/11/2007 4:04:42 AM Tarihinde Senin yedi ceddini S.keyim, kodumunun yawşağı !!!

hp32, 19/12/2007 12:33:22 PM Tarihinde forumun amina koyan açtığı konununda amina koyan ... koydukça haz alan o kadar küfüre cevap vermeyen ne bok olduğunu anlayamadığım ossuruk makinesi

kapil, 17/01/2008 1:23:09 PM Tarihinde allahın hıyar ağası ibne kişilik ne bok yedigini bilmeyen forumu birbirine düşürüp toplumsal msj vermeye çalışan dingil antifiriz şahsiyet olamamış mahluk..

tugra, 05/03/2008 12:53:13 PM Tarihinde bu kodar bktan imzayı kaainattaki bütüüünn bilim,ilim ve her ne halt adamlar toplaşsalar da yazamazzlar..

Benımde oy verme  hakkım varsa   bende  bu  yorumları  tutum   :=))

İmzam YOk PArmak Bassam :=))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Swool, 25/11/2007 5:59:58 PM Tarihinde  
    kendisini tanımıyorum, hiç konuşmadım. Attığı iletiler göz önünde tutulursa baya zeki bir müridimiz.
    ExcaliburTBT, 17/10/2007 10:46:35 PM Tarihinde  
    Kendisine AÖFBaba da diyebiliriz:P Ne zmn aöfle ilgii bi$iy sorsam hemencecik cvplar ^^
    kendine iyi bak AÖFBaba (:
    tugra, 08/09/2007 Tarihinde  
    pek fazla muhabbetimiz olmadı ama gerçekten duruşuyla söylemleriyle takip ettiğim gerçekten fikirlerimin zihnimin bir olduğu ilk mürit arkadaşım:)

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
Toplam Hit: 8698 Toplam Mesaj: 53