1 Liradan Kulaklık
-
Bende çakma ipod kulaklığı var bi 10 tane falan ses bok gibi ve biraz açınca patlıyo :D gofret bi ürün :| bunun da pek farkı olucagını sanmıyorum.
-
satış sona ermiş :| stoğun 2 katını satmış
-
hassiktir ya kaçtı gitti
-
bende benzeri var kulaklıım bozulmustu 1 saatim belediye otobusunde gececekti durakta beklerken civarda bi kırtasiyeden almıstım, oda böyle kulak içiydi.
sonuc: hayranı oldugum yıllardır bıkmadan usanmadan dinlediğim pink floyd'dan soğudum 1 saatte.
-
-
bi ara bende cakma sony kulaklık satopdm 1 tlden keske söleseydiniz satardım:D
orginal sony ile tek ayırt edici özellik ses kalitesi :) felaket bi fark var tabiki. ama dıs görünüş olarak abi harbiden sony lan alalım olm bu kadar ucuza nerden bulucaz dien bir sürü insan gördüm:W ben cakma diodum ama:D
-
hocam kapıda ödeme gibi bir alternatif yok mu yaf :d kredi kartım yok :(
Edit : Satış Sona Ermiş :(
-
bende aman noooluCAK BULUNSUN bi tane die kanıp 3 liraya piranha kulakiçi kulaklıktan aldım.. amk takmamla ip misali camın sapına asmam bir oldu.. hala durur orda :D olurda film dizi izlerken orjinal kulaklığım bozulur die.. amk insan kulaklıktan soğuyo kötü kulaklık kullanınca..
-
benimde sennheiser kulaklık bozuldugunda takmıştım 1 liralık bi kulaklık.. 5 ay oldu, daha müzik dinlemiyorum
-
lan bu çinliler süper adam ya :D