1 Mb4 Gb Kotadan 1 Mb Sınırsız Nete Geçiş
-
1 mb4 gb kotadan 1 mb sınırsız nete geçmek istiyorumda biyere dilekçemi yazmam lazım yoksa sadece telefonla oluyormu hocalar
-
hocam sana en yakın bir türk telekom bayisine gidiyorsun. 1 mb 4 gb kotadan 1 mb sınırsıza cevirmek istiyorum diye. Sana bi dilekçe doldurtuyor adsl kimin üstüneyse artık . SOnra imzalıyorsun sonra sana dönüolar zaten çevirdik diye. ayrıca sitesinden de bakabiliyorsun ;)
-
hat sahibinin onayı olucak veya sen hat sahibinden Telekom işlerine dair vekalet alıcaksın noterden.baska yolu yok benim bildigim.
-
hacı direk arayıp geçebiliyosun bir sonraki aydan itibarende yeni tarifen başlıyo bende kotalıydım aradım geçecem dedim oldu bitti;)
-
telefonla müracaat edebiliyosun.
-
telefonla oldugu çok iyi oldu çok tşk ler hocalar hacılar (:
-
ttneti arıyorsun, adsl bilgilerini bliyorsan kullanıcı adı fln diyorsun sınırsıza geçmek istiyorum ben öle yaptırmıştım
-
Telefon ile ara, 5 dk da geçersin...
-
telefonla ara hemen tarifeni değiştiriolar ama hemen abanma :) Ay sonu fatura gelsin ondan sonra download a kas. yoksa limiti aşmıs olarak gorunuosun tarife değişikliği bir sonraki ayda aktif oluyor tecrubeyle sabittir gerisini salla:D
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
telefonla ara hemen tarifeni değiştiriolar ama hemen abanma :) Ay sonu fatura gelsin ondan sonra download a kas. yoksa limiti aşmıs olarak gorunuosun tarife değişikliği bir sonraki ayda aktif oluyor tecrubeyle sabittir gerisini salla:D
-----------------------------sende gte geldn demek
-
ttnetin allah belasını versin şerefsizler limitsiz 1 mb a geçtim o.ç.ları 70 milyon fatura geldi az önce. bağlantı ücretini taksit yaptık bide bu ne amk ya , geçme hocam sana da kitlerler. telekoma harbi kafam girsin
Toplam Hit: 3471 Toplam Mesaj: 13