1 Nisan Sakasi
-
Arkadaslar malum yarin 1 nisan benimde son senem gitmeden once guzelbi 1 nisan sakasi yapayim istiyorum ilk once torpiller varya onun icindeki barutu cikartip fitille atesleyince muazzam bir duman cIkIyor kususu zanen 10 ytl faln okulda bi kutuyu yakimdedim sonra aklima geldi bizim kilar falan korkak yaniyozdiye camdan atlarlarsa ne halt yicez bide bina 4 katli vazgectim bu konuda sizin onerilerinizi bekliyorum
-
hem kendi soruyor , hemde kendisi cevaplıyor , bizi yormadıgın için tşkLer :)
-
abi iste onu yapacaktim birilerine zarar gwlir diye yapmiyacam sizdende guzel enterase fikirlerinizi bekliyorum
-
Hacı osuruk bombaları atın bikaç tane :) 1 nisan ayağına herkezin feriştahı kayar :))
-
hocayı sınıfa kilitleyin ya da kendinizi çıkarabiliyosanız kapının kolunu çıkarın biz yapmıştık sonra bütün sınıf disipline.
-
osuruk bombasi gercekten guzekmiste kolu cikarica yeni cikan kapilarin anahtarlari varya kalin onla aci yorla bi kere yaptik onu hem actilar hem kapininin kolu kirldigi icin yenisini almak zorunda kaldik
-
dunyanın en gereksiz hedesi herhalde saka yapmak insanları daha cok korkutmaya yonelik oluyor bir de bu gunde gunun anlamsızlıgını ve onemsizligini kabul etmek gerek..
-
Bügün son provaları yaptık cinnet geçiren öğrenci tıyatrosu oynıcaz 1'i 1iyle dalga geçicek dalga geçilen derste boncuklu cakmak su tabancası oyuncak vb. bi tabancayla ustune yurucek kafasına dayıycak salavat getir gibi :D
Diğeriyse okulun her katına 10 ar pınpon topundan yapılmış sis bombaları atılcak yangın zili e tabı mıllet dışarı cıkıcak
sonra okulun önüne bi grup cıkar 1 nisan der
Not:Bu grubun okulda sevılmesı karizması oteritesi olması gerekli uzaklastırmada kacınılmaz. -
bi hocayla anlaşın, arkadaşınızın birinin çantasına sigara koyun, sonra hoca gelsin çantasında bulsun onu, yürü uleyn disipline :D çocuk altına sıçınca bırakırsınız :D
-
merdivenlere arap sabunu sürün lisedeyseniz hele daha bir güzel foto makineleri hazırlayın bayağı pozisyon yakalarsınız yangın söndürücülerle duman savaşı yapın
-
suKo bunu yazdı:
-----------------------------Bügün son provaları yaptık cinnet geçiren öğrenci tıyatrosu oynıcaz 1'i 1iyle dalga geçicek dalga geçilen derste boncuklu cakmak su tabancası oyuncak vb. bi tabancayla ustune yurucek kafasına dayıycak salavat getir gibi :D
Diğeriyse okulun her katına 10 ar pınpon topundan yapılmış sis bombaları atılcak yangın zili e tabı mıllet dışarı cıkıcak
sonra okulun önüne bi grup cıkar 1 nisan der
Not:Bu grubun okulda sevılmesı karizması oteritesi olması gerekli uzaklastırmada kacınılmaz.
-----------------------------
hocam senin ki şakadan çok aksiyon filmleri gibi olmuş burda komiklik algılayamadım sen bence bunu cadılar bayramına sakla..