1 PC = X PC ?
-
selam genco ve yencolar
diyelim 1 süper pc miz var 12 çekirdikli i975 işlemcili 32 gb ramli fln
bu 1 pc ye 4 klavye 4 mouse takıp, 4 ayrı işlemi pc açık olduğu sürece farklı masaüstlerinde nasıl yaptırırız ?
hatta ilerletiyorum soruyu, 1 süper pc 4 klavye 4 mouse, ağdan cs oynar gibi cs nasıl oynarız ?
bildiklerinizi paylaşın lütfen
-
yapamazsin.
-
vardır illaki bi yolu
-
abi bu soru aklına nerden geldi bilmiyorum ama ilginç bir soru :D
ekran kart girişleri ile 4/5 ekran ile birlikte işlem yapabilirsin iyi hoş fakat oyun oynanırmı hiçbir fikrim hiçbir bilgim yok.
-
zaten standart bir ekran kartı 2-3-4 çıkış veriyor, usb ile istediğin kadar klavye mouse bağlayabilirsin, mesele, pc ye 1 user login oluyor, bu 1 user ı 4 user yapıp 4 farklı monitörde her klavye mouse u atayarak kullandırtmak. yazılımı olabilir bunun, sanal masaüstleri var sonuçta ama bu istediğimi yapan var mı bunu araştırıyorum işte
var mı gören duyan ?
-
virtualbox ve türevleriyle
-
Eski sistemler zaten öyleydi.. Ana makina server ve terminaller....
Şimdi de kullanılıyor da daha çok büyük Lab.lar ve şirketler tarafından...
-
Cs bilmiyorum ama, Gnome ve KDE'de farklı masaüstleri olduğunu düşünerek, ekran girişlerine masaüstü ataman mümkün olabilir. Bir linux forumuna sormanı öneririm hocam.
-
Facebook bunu yazdı:
-----------------------------
zaten standart bir ekran kartı 2-3-4 çıkış veriyor, usb ile istediğin kadar klavye mouse bağlayabilirsin, mesele, pc ye 1 user login oluyor, bu 1 user ı 4 user yapıp 4 farklı monitörde her klavye mouse u atayarak kullandırtmak. yazılımı olabilir bunun, sanal masaüstleri var sonuçta ama bu istediğimi yapan var mı bunu araştırıyorum işte
var mı gören duyan ?
-----------------------------süper pc ye 4 tane sanal pc kkurarsın.
sanal pclere de cs oyunları kurarsın.
klavye ve mausları tanıtırsın sanal pc lere.
ve olur ;)
-
virtual pc'de oyun oynayamazsin
-
terminal olayını açabilecek birisi var mı ? ayrıca windows lazım hocalar