folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 1 Polisi Öldüresiye Döven Şerefsizler !

1 Polisi Öldüresiye Döven Şerefsizler !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    morportakal bunu yazdı:
    -----------------------------

İşte polis var ya 1 mayısta hızını alamıyor. sonra onunda sol tarafına bir acı saplanıyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Hiç bir Kürt bu toprakları sevmediğini iddia edemez. DTP'lisi, AKP'lisi, HAKPAR'lısı, TKP'lisi, CHP'lisi vb. her Kürd'ün yüreğinde bu ülkeye olan üzerine tazlikli su dökülmüşde olsa bir sevda ateşi hala vardır. Tek dert statükodur.

Bir ikinciz mevzu Kürtçe. Farsça, Arapça ve Türkçe'den toplama bir dilmiş öyle diyorlar kahvede ki abiler. Gittim vardım yanlarına geçende, dedim ki ağalar; Kürtçe Hint-Avrupa dil ailesine mensup, asırları aşmış sözlü bir edebiyatı olan, geçde olsa yine bir kaç asır öncesinden gelen yazılı bir edebiyatı da olan, bağrından destanlar çıkarma kabiliyetine sahip kadim Ortadoğu'nun kadim dillerinden biridir. Ağalarda sağolsun anlayış gösterdiler, haklısın cigerim dediler. Hatır alıp ayrıldım.

Ben Kürt'lüğümü soran herkese zerre çekinmeden dile getirebilen bir genç olarak; İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de, Adana'da, Mersin'de, Diyarbakır'da yeterince ikame etmiş biriyim. Son durağımda İç Anadolu'nun şirin bir şehri. Neden mi saydım bu şehirleri? Bu gezdiğim ve en az 5-6 ay en fazla 4-5 yıl ikame ettiğim şehirler ve daha fazlası, hatta Misak-ı Milli sınırlarından çok daha ötesi, hepsi bizim, hepsi senin, hepsi onun. Ne Kürt Şiwan'ın gücü yeter tek başına hepsine sahip olmaya, Ne Türk Mehmet'in gücü yeter, ne Fars Calal'ın gücü yeter, ne de Arap Abdullah'ın. Hepimizin bu topraklar, anlayın artık bunu, hepimizin! Yani sözün özü; ne kimse kimseyi kovacak kudrete sahip, ne de kimse kimseyi yok edecek. Biraz erkek olalım artık, bırakında dünya denen yuvarlak puştun her belalı mahallesinde Ortadoğu'nun bu kadim halkları olarak kol kola tesbih sallayarak volta atalım en kabadayısından. Anlatabildim mi?

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:

Hiç bir Kürt bu toprakları sevmediğini iddia edemez. DTP'lisi, AKP'lisi, HAKPAR'lısı, TKP'lisi, CHP'lisi vb. her Kürd'ün yüreğinde bu ülkeye olan üzerine tazlikli su dökülmüşde olsa bir sevda ateşi hala vardır. Tek dert statükodur.

Bir ikinciz mevzu Kürtçe. Farsça, Arapça ve Türkçe'den toplama bir dilmiş öyle diyorlar kahvede ki abiler. Gittim vardım yanlarına geçende, dedim ki ağalar; Kürtçe Hint-Avrupa dil ailesine mensup, asırları aşmış sözlü bir edebiyatı olan, geçde olsa yine bir kaç asır öncesinden gelen yazılı bir edebiyatı da olan, bağrından destanlar çıkarma kabiliyetine sahip kadim Ortadoğu'nun kadim dillerinden biridir. Ağalarda sağolsun anlayış gösterdiler, haklısın cigerim dediler. Hatır alıp ayrıldım.

Ben Kürt'lüğümü soran herkese zerre çekinmeden dile getirebilen bir genç olarak; İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de, Adana'da, Mersin'de, Diyarbakır'da yeterince ikame etmiş biriyim. Son durağımda İç Anadolu'nun şirin bir şehri. Neden mi saydım bu şehirleri? Bu gezdiğim ve en az 5-6 ay en fazla 4-5 yıl ikame ettiğim şehirler ve daha fazlası, hatta Misak-ı Milli sınırlarından çok daha ötesi, hepsi bizim, hepsi senin, hepsi onun. Ne Kürt Şiwan'ın gücü yeter tek başına hepsine sahip olmaya, Ne Türk Mehmet'in gücü yeter, ne Fars Calal'ın gücü yeter, ne de Arap Abdullah'ın. Hepimizin bu topraklar, anlayın artık bunu, hepimizin! Yani sözün özü; ne kimse kimseyi kovacak kudrete sahip, ne de kimse kimseyi yok edecek. Biraz erkek olalım artık, bırakında dünya denen yuvarlak puştun her belalı mahallesinde Ortadoğu'nun bu kadim halkları olarak kol kola tesbih sallayarak volta atalım en kabadayısından. Anlatabildim mi?

çokta güzel anlattın kürdom yorum yapmaya bile gerek yok yazıyı okuyan eğriyi doğruyu görür.

biz elin igilizine yunanına fransızına rusyasına birlikte kafa tutup göt etmiş bir ülkeyiz ben biliyorumki 20.yy başlarında olan durumlar yine olsa yine aynı şeyi yaparız ne kürtlük kalır ne türklük hepimiz bir oluruz ama işte arada yavşaklar çıkıyor oda dış güçlerin işi neyse konu uzaaaar gider kürdonun yorumu yeterli bir cevap.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kurdo seni Adana il sinirina sokmam bundan sonra :)

Daa da gelmem Mardine :P

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

ReaL_KurD bunu yazdı:

Anlayana... (:

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

Kurdo seni Adana il sinirina sokmam bundan sonra :)

Daa da gelmem Mardine :P

Yazın Allah izin verirse yine oralardayım kompi. Bi çay içeriz sular börekçisinde; ama sana takılmam fazla. Sonuçta az ekmedin beni biraz da ben hayırsızlık yapacam

kendinize ayığ olunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    açıkçası üzülmedim ölen polislerede üzülmüyorum Askerimiz için mehmetçik için her şehit haber,nde göz yaşı döküyorum ama polis teşkilatındaki büyeyen fetoş yapılanmasını gördükçe tekrar tekrar iyi olmuş diyorum

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Concept
    Concept's avatar
    Erkek

Yazilarimizi okuyanlar bize "PKK yandasi" ithaminda bulunabilir ve ya bir sekilde o terorist yapilanmanin ekseninde bir fikriyata kapildigimizi dusunebilirler, fakat benim itinayla belirtiyorum'ki degil onlarin mensubu olmak; onlarla alakadar dahi olmam.

Herkesin bildigi gibi Nevruzlar kutlanilirdi fakat artan PKK yandasligi sebebiyle artik Nevruzlara'da istirak etmiyorum. Bizim polislerin dovulmesini siradan karsiladigimizda asilsiz bir iddiadir, sonucta saldiriya ugrayan insandir lakin o insanin ne tip davranislarda bulundugunu da ogrenmek ve olayin akisini\gelisimini iyi tahlil etmek gerekir.

Saygilarimi sunuyorum ve Real Kurd nickli arkadasimiza anlamli yazisi icin tesekkur ediyoroum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

izlemedim ve yorumları bile okumadım şimdi bviraz işim var ama ben şimdiden diyorumki iyi olmuş!!!

devletin verdiği yetkiyi herzaman abartıp saçma sapan adam dövüyorlar!

ben bizzat kendiminde yeediğini sonra özür dilendiğini biliyorum o yüzden hep atmak olmaz birazda yemek lazım bence

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Hiç bir kurum, millet, toplum, herneyse, hakkında genelleme yapmak doğru olmaz, her kurumda, toplumda çürük elmalar olabilir ama biz tümünü kapsayarak, iyi olmuş, gebersin gibi sözler edersek içlerindeki namuslu, şerefli insanlar da bu lafı üzerlerine alınıp yoldan çıkabilir. Onun için bu polis belki haketmiştir, çünkü öyle polisler varki vijdan denen duygudan bir haber -1 Mayıs'ı kutlayan kızın kafasına yerde tekme atabilecek kadar- Allah korkusu olmayan polisler gördük ama insanlar için hayatını tehlikeye atan polislerimizde var. O yüzden peşin düşünceli olmayalım yoksa sonumuz yakındır. Bu arada ben videoyu izlemedim, videodaki görüntüyü aklımda canlandırmam bile yetti ama merak ettim eğer başka bir link olan varsa paylaşsın bu silinmiş.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 18407 Toplam Mesaj: 108