1 Şehit Daha Verdik...
-
evet arkadaslar 1 şehit daha verdik..
Hazro'da çatışma: 1 şehit
Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 1 başçavuş şehit oldu, 3 korucu ile 1 er yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Hazro'nun Çamurdur mevkiinde, dün akşam saatlerinde, bir grup teröristle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada, Başçavuş Şerafettin Şengören şehit oldu, 3 korucu ile bir er yaralandı. Yaralılar, Diyarbakır Asker Hastanesinde tedavi altına alındı.
Şehit Başçavuş Şengören'in cenazesinin bugün doğum yeri olan Çanakkale'ye gönderileceği bildirildi.
BAZI İZLEYİCİLERİN MSJLARI:
BİRAVUÇ PKK YI TEMİZLİYEMİYORUZ ÖNCELİKLE BUNLARIN ARKALARINDAKİ DESTEĞİ KESMEK GEREK. DESTEK OLMAZSA BUNLAR KISA ZAMANDA KÖKÜ KAZINIR YARDIM EDEN ÜLKELERLE TÜM İLİŞKİLERİ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRMEK GEREK. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
---------------------------------------------------
250.000 asker yığına yapıldı ama hergün yine biz ölüyoruz onlardan ölen yok. biz oraya ölmek için mi gittik yoksa köklerini kazımak içinmi ? şaşarım !
--------------------------------------------------------------------
Allah pKK nın belasını verecek inşallah..
-
THT de Allah Allah savaşa gidersen ölürsün cesetin gelir streteji işi ne biliyon onlardan ölmeyen olmadığını diyeceksin duymadım haberlerde söylemediler yaa sana ne gösterirlerse onu görüyorsun mesela bizden o 1 şehit değildir belki daha fazla onun için dur bekle bakalım 1 seneni sonunda gerçek bilanço ortaya çıkar
-
Gidin o İmralıya Aponun zikini anasının a.. sokun bakalım ancak beslersiniz adam dağda açlıktan bokunu yıyoru yakalandı rahat ettii günlük gastelerii daha rahat bi yaşam ben bölesi ülkenınde a.q bölesi yönetimin a.q bu siktiğimin ülkesinde gidip eşşek gibi amına koyduğumun çocuklarına vurulmaktansa çeker iderim yabancı devlete yaşarım hayatımı a.q bölesi sistemın askeriyenın cebine 200 ytl fazla girsin diye binlerce insanım öldü bu topraklarda çıldırtmayın adamı böle haberlerle
-
azdi yine teror a.q basimiz sagolsun hepımızın
-
dağa kendi istekleriyle çıkmış terörist olanların hepsinin anasının am.. koyım o.ç'ları
-
aponun da pkknında erdoganında topunun a.q ne sucu vardı gencecik evladın. Allah rahmet eylesin.. vardığı yer hepimizin varmak istediği yerdir. "EY SEHİD OĞLU SEHİD BEKLEME BENDEN MAKBER SANA AGUŞUNU AÇMIŞ DURUYOR PEYGAMBER"
-
andidit öyle düşünme tamam giden bizim askerimiz evladımız ama oraya operasyon düzenlemeseler daha çok askerimiz gidecek bitmez bu pkk ama 1 sene üstüne gidilirse iyice 10 yıl doğrultamaz belini senin tezine göre Kurtuluş savaşında şehit olanlar gitmeselerdi şehit olmazlardı olmazlardı ama ozaman biz burda olamazdık Allah hepsinin yardımcısı olsun onlar geldikten sonra ben gidiyorum zaten
-
dj alper kardeş yemin le soyluyom bi şehit haberi duyunca canımdan can kopuyor. gozum donuyor gidip hepsinin a.q istiyom cok istedim gondermediler askerde doğuya şimdi çağırsalar yine giderim can da veriz bu vatan için can da alırız. Ama yazık değilmi daha akıllıca yoları yok mu. üç beş piç le baş edemiyomu koskoca TC illa kemiğemi dayanacak neyi bekliyoruz...
-
of of askere gidicem az kaldı inş tam yerine giderimde 1 kelle almak nasip olur bana.
-
bende gidiyom bir sürü pc sewrtifikaları var ama sölemiyecem sürsünler dağa kulak kolyesi yapacam :D
-
pc ciyim demeyin a.q akşama kadar yazı yazarsınız.Beni yanlışlıkla buldular. yoksa diğer iki abim gibi bende silopi dağlarında pkklı siki kavurucaktım olmadı a.q
Toplam Hit: 2410 Toplam Mesaj: 17