folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1. Yaş İçin Doğum Günü Hediyesi

1. Yaş İçin Doğum Günü Hediyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

6-7 senelik bi dostumun yeğeni bir yaşına giriyor ve bi hediye almam lazım.:)

problem şu, şimdiye kadar 1 yaşında birisine hediye almadım, sizin yaratıcılığınıza güveniyorum, ne alabilirim ?

20-30 tl lik bişiler olursa iyi olur.

Teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VagaTroy
    VagaTroy's avatar
    Erkek

balık rakı karpuz = 30 lira

#karipçin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Büyük ayı al... Üzerinde zıplar oynar...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Büyük Oyuncak Olur

Tulum Gibi bişi olur ( spor klüplerinin tulumları felan )

Oyuncak olur

çocuğa herşey gider :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

hocam sen en iyisi bez al çocuğun altını bağlamak için hem aileyede katkıda bulunmuş olursun :D

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

bence çocukbezi al ya da bebe şampuanı al.harbi diyorum şampuan iyi olur.iyisinden gözleri yakmaz ama senin cebi az yakar.:P

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

yürüteçi yoksa yürüteç al  veya beşiğin üstünde dönen sallanan zımbırtılardan alabilirsin.Anne veya babasının tuttugu futbol takımın armasını taşıyan emzik tulum vb şeylerde olaiblir.Ama en kolayı hiç kasma git bir çeyrek al tak en makbulü budur bence:)Çeyrek pahalı dersen koluna gümüş bileklik alabilirsin bizim türk ailelerinde adettir çocugun ismi yazan künye takarlar:D

Yada adidas veya nike gibi markaların bebek için olan mağazaları var küçük patik tarzı ayakkabılar var 30-40 milyona onlardanda alabilirsin.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:
    -----------------------------

Yada adidas veya nike gibi markaların bebek için olan mağazaları var küçük patik tarzı ayakkabılar var 30-40 milyona onlardanda alabilirsin.

-----------------------------

Bence bu kısmı mantıksız :D bir kaç ay sonra giyemeyeceği bir patik/ayakkabı için o kadar para vermek pek akıllıca gelmedi bana :D

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

erkekse oyuncak tren kiz ise oyuncak bebek 2 side 30 lirayi asmaz ve cocuk bunlar ne die baslar once incelemeye erkekse icini acip mucit olabilir kiz ise erken yasta makyaj yapmayi ogrenebilir :D

delimiyim ben?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

çocuk çorabı var bitanesinin içinde çıngırak bi tanesinin içinde öten düdük var çok pahalı değil 15 tl falaln renkli iyi hediye olur :)

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

çeyrek altın al

Toplam Hit: 4757 Toplam Mesaj: 18