1. Yaş İçin Doğum Günü Hediyesi
-
6-7 senelik bi dostumun yeğeni bir yaşına giriyor ve bi hediye almam lazım.:)
problem şu, şimdiye kadar 1 yaşında birisine hediye almadım, sizin yaratıcılığınıza güveniyorum, ne alabilirim ?
20-30 tl lik bişiler olursa iyi olur.
Teşekkürler.
-
balık rakı karpuz = 30 lira
-
Büyük ayı al... Üzerinde zıplar oynar...
-
Büyük Oyuncak Olur
Tulum Gibi bişi olur ( spor klüplerinin tulumları felan )
Oyuncak olur
çocuğa herşey gider :)
-
hocam sen en iyisi bez al çocuğun altını bağlamak için hem aileyede katkıda bulunmuş olursun :D
-
bence çocukbezi al ya da bebe şampuanı al.harbi diyorum şampuan iyi olur.iyisinden gözleri yakmaz ama senin cebi az yakar.:P
-
yürüteçi yoksa yürüteç al veya beşiğin üstünde dönen sallanan zımbırtılardan alabilirsin.Anne veya babasının tuttugu futbol takımın armasını taşıyan emzik tulum vb şeylerde olaiblir.Ama en kolayı hiç kasma git bir çeyrek al tak en makbulü budur bence:)Çeyrek pahalı dersen koluna gümüş bileklik alabilirsin bizim türk ailelerinde adettir çocugun ismi yazan künye takarlar:D
Yada adidas veya nike gibi markaların bebek için olan mağazaları var küçük patik tarzı ayakkabılar var 30-40 milyona onlardanda alabilirsin.
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------Yada adidas veya nike gibi markaların bebek için olan mağazaları var küçük patik tarzı ayakkabılar var 30-40 milyona onlardanda alabilirsin.
-----------------------------Bence bu kısmı mantıksız :D bir kaç ay sonra giyemeyeceği bir patik/ayakkabı için o kadar para vermek pek akıllıca gelmedi bana :D
-
erkekse oyuncak tren kiz ise oyuncak bebek 2 side 30 lirayi asmaz ve cocuk bunlar ne die baslar once incelemeye erkekse icini acip mucit olabilir kiz ise erken yasta makyaj yapmayi ogrenebilir :D
-
çocuk çorabı var bitanesinin içinde çıngırak bi tanesinin içinde öten düdük var çok pahalı değil 15 tl falaln renkli iyi hediye olur :)
-
çeyrek altın al