10 Günüm Var Sizce Hangisi Daha Kolay Olur?
-
beyler on gün gibi bir süre zarfında evde boş boş oturcam.hatta suan bıle öyle yapıyorum ama on gun sonra dersane başlayacak. her neyse ben bu on günlük süre zarfında boş boş oturmamak için bişiler öğrenecem fakat karar veremedim. Merak edip öğrenmek istediğim şeyler şunlar;
1. Cobol
2. After effect
3.Pixel Art
4. Php
sizce bunlardan hangisini daha kolay öğrenebilir. birde hangisi daha çok işime yarar. son birde hangisine nasıl başlamalıyım illa kitap ya da Cd şartmı? -
10 günde bunlardan herhangibirini kavraman zor.
PixelArt belki.
Heleki PHP yi şıklar arasına koyman ayıp olmuş.
Ben sen olsaydım,
Alırdım bir PS kitabı onu okurdum.
Öyle ezme PS diye.
800 sayfalık kitapları var.
Ve kullanmak da bi sanat.
10 günde PS ye de hakim olamazsın,
Ama en azından 3 - 5 bişeyler yapabilir hale gelirsin.
-
bence oturup ilk konulara çalış test çöz. ÖSS denen şeyi kazanmamız şart. onları her zaman öğrenirsin şahsen benim düşüncem bu
-
Pixel Art herpsınden zor geldi ya 10 gunde toplamda 3 saat uyudugumu farz edersek 21 saat ım boş 21 x 10 = 210 saat yapar :) hem ayrıca php cobol felanda cok az bişide olsa biliyorum.
-
bence de öss kas
-
Kimse 21 saat durmadan 10 gün boyunca çalışamaz :) çalışırsanda bir noktadan sonra verim alamazsın benim yaptıgım 45 dk çalışıp 15 dk dinlenmek yada 1,5 saat çalışıp yarım saat dinlenmek bence en ideali.Daha realist ve gercekci bir plan yap koy önüne şu saatte kalkım şu saatler arasında kitaptan çalışım şu saatte biraz pratik kasım işte şu saatler arasıda karmaşık bakarım piyasada neler var diye yaparsan daha etkili olur.Bu planı yaz ve önüne koy insan o zaman kendini zorluyor.
Daha öncede kod bilgin varsa özellikle C temelliyse phpyi kıza zamanda ögrenirsin hatta orda yazdıklarının hepsini ögrenirsin ama işe yarayabilmesi için tecrübe gerekiyor.Onuda gece gündüz kassan bile zor :) Çünkü yıllardır bu işi yapıpta hala yeni sorunlarla karşılaşabiliyorsun.
-
bırak cobolu falan.. eskide kaldı onlar..
c#, vbasic, php falan kas bence..
-
kafani karistirma bunlarla 10 gün için ama illa ogrenceksen sql ile basla derim
-
videojug a girip yapıcak bişeyler bulabilirsin.
-
salla öss falan çalış after effects ama içini dışını her bi yerini öören ööle basit renk deiştirmeler falan deil
10 gün içerisinde after effect cs3 + adobe premiere cs3 ikisini yükle dynamic link leri var çok işe yarar artı adobe effects lab var onuda çalış..
en azından flouris'e kadar gel,, mask ları ii öören ne biliiim green screen falan yap bi iki tane bunlar daha en basitleri..
Neyse kolay gelsin..
-
10 günün varsa photoshop kas.
Görüntülü video siteleri var iyi eğitim veren.
Kaynak bulamazsan pm at yardımcı olayım.