10 Kasım ∞ - Saygı Ve Özlemle Anıyoruz
-
https://www.youtube.com/watch?v=pXkrd6XJFP8
BaD_BoYs tarafından 10/Kas/25 02:08 tarihinde düzenlenmiştir -
💚
-
Fikirler ölmez...
Her geçen sene önemini daha fazla anlayarak ve özleyerek..
İyi ki var oldun atam... var olmaya da devam edeceksin
-
Saygı ve Özlemle.
-
Ruhu şad olsun..
-
Fikirleri bizimle.. Ruhu şad olsun.
-
DrKeworks bunu yazdı
Fikirler ölmez...
Her geçen sene önemini daha fazla anlayarak ve özleyerek..
İyi ki var oldun atam... var olmaya da devam edeceksin
+1
-

-
-
Allah rahmet eylesin.
Abdnın "60s " belgeseli var. Denk geldi bir gün şok oldum. öyle geridelermiş ki şaşırdım. siyahilere oy hakki otobüde oturma hakki yok. suikastler falan. resmen bir kaos...
hani diyoruz ya onlar bizden 50 yil ileride.. iste o zamanlarda biz onlardan 50 yıl ileriymisiz .
ingilterede "biz türk kadinlarindan daha mi değersiziz" yazan pankartlar varmiş.
Atatürk öldükten sonra bu ilerlememizi kademeli olarak kesmişler bastakilerle anlasip.
köy enstitülerinin kapatılması 1947
süt yerine süt tozu dagitilmasi ... siz yeni nesil bilmez. süt icecek cocuklara süt verildi . ne mantiksa 1948ler
yine talidomit adli hamilelerin mide bulantisini kesmek icin verilen ilaclari kullanan herkesin cocugu sakat oldu yine 1950ler.
yine 1980lerde patlak veren benim aklimin erdigi pkk nin ögretmen cinayetleri. köylere giden ögretmenler öldürülüyordu...
aklima gelenler.... dikkat ederseniz hepsi Atatürkten sonra... evvelce olanlar da olsada hic bir zaman Atatürk kontrolden çıkarmamış...
ne sıcak savaşı kaybetmisiz ne soğuk olanı. vizyoner bir insanmıs. hani diyoruz ya Ataturk şimdi kalksa görse şu milleti.
ben inanıyorum yine adam eder ülkeyi...
hani bir gecede cahil kaldik diyenlere günün anlam ve önemine istinaden küfretmek istemiyorum...
-
Saygi ve Özlemle...