10 Kasım Google Anasayfada Karanfil Resmi
-
-
saygıyla anıyor ama o adama saygısızca yapılan videoları youtubedeb kaldırmıyor bu nbe perhis bu ne lahana turşusu
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
saygıyla anıyor ama o adama saygısızca yapılan videoları youtubedeb kaldırmıyor bu nbe perhis bu ne lahana turşusu
----------------------------- -
sadece TR'de gözüküyor o karanfil..
google TR girdim, karanfil fln yok...:|
-
eeee ? ,, yaniii ???
-
videoları youtube yerine farklı servislere upload edebilirsiniz, bu yaygınlaşmadan türkiye aleyhindeki videolar kalkmaz, benim gözdem şu sıralar dailymotion.
-
SeRDaR bunu yazdı:
Hocam kaldırmak zorunda değil ki . Sonuçta youtube Türkiye sitesi değil . Youtubede A.B.D'ye , İngiltereye bile hakaret eden videolar var , onları da kaldırmıyolar . Atatürk'e hakaret içeren videolar var diye youtubeye girmemek yada bunun için googleyi suçlamak saçma olur . sonuçta o videoyu ekleyen insanlar dışarda dolaşıyo o zaman hiç dışarıda çıkmayalım -
hade hade google bahane benim doğum günümü kutlayın diye mesaj açtığını sanki bilmiyoruz
başka tarihde doğamadın sanki hıyar
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------adamların işi gücü yok onumu takip edecekler 100 aktif üyelik forum sitesimi hoca orası :)
Konyali bunu yazdı:
sadece TR'de gözüküyor o karanfil..
-----------------------------ne bekliyodun google.fr de felan çıkmasınımı? sen fransa liderinin ölümünün yıl dönümünü .com.tr de çıkmasını istermisin mesela
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------Karanfili Google Türkiye koyuyor. Videolar ise Google'ın merkezinde olan bişey. Adamların 10 kasımdan 29 ekimden haberleri yok.
Bu sadece türkiye için geçerli. Altta yazan Google.com in English yere tıklayıp gerçek sayfayı görmeniz yeterli.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Konyali bunu yazdı:
-----------------------------sadece TR'de gözüküyor o karanfil..
-----------------------------ne bekliyodun google.fr de felan çıkmasınımı? sen fransa liderinin ölümünün yıl dönümünü .com.tr de çıkmasını istermisin mesela
Hocam onlar dünya sadece bizim etrafımızda dönüyo sanıyolar ,
Google hiçbişey koymasa bile bizim bişey demeye hakkımız yok . google siyasi bi site değil bi arama motoru -
nidafilm bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Konyali bunu yazdı:
-----------------------------sadece TR'de gözüküyor o karanfil..
Hocam onlar dünya sadece bizim etrafımızda dönüyo sanıyolar ,
Google hiçbişey koymasa bile bizim bişey demeye hakkımız yok . google siyasi bi site değil bi arama motoru
-----------------------------aynen öyle ister koyar ister koymaz sen kendi sitene koymuyorsunda başka siteleremi laf atıyorsun derler adama :) neyse konuşmayım söz verdim:)