10 Mbps Yavaş Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Selamlar.2 senedir 100 mbps kullanıyorum ama parasal sıkıntıya girdiğim için hızımı 10 mbps ye düşürmeyi düşünüyorum.Daha önce hiç 10 kullanmadım.Kullanan arkadaşlar bi yorum yapabilirler mi hızlı yada yavaş diye.Eğer çok yavaşsa mecburen 100 e devam edecem.

Mesela 720p bir youtube videosunu hiç duraksamadan izleyebilir miyim? Yada tahribattaki bir konu başlığına tıkladığımda yarım saniye içinde girer mi ?

EDIT:Sonradan gelen yorumlara göre şunuda belirteyim ucuz olduğu için zaten 100 mbps yi kullanıyordum.Yani zenginimde parasını bol ödeyip kullanıyor değilim.O yüzden artistlik falan olarak görülmesin :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

hocam valla küfür ederler sana :)

ben 10mbit uydunet kullanıyorum.

suana kadar hiç biryerde sıkıntı yaşamadım hatta 1080p filmleri bile rahat izleyebiliyorum.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

780p yi ilk defa senden duygum heralde 720p diyecektin. Evet 720p yi hiç duraksamadan izlersin.

1080p için beklemen lazım biraz ama o da 20mbit te akıcı izleniyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

şimdi bizi eziklemek için mi açtın bu başlığı anlayamadım ki :)

ZzZzZzZ...!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TBT
    TBT's avatar
    Erkek

vay amk. adam 100 mbit 10 mbit diyo biz 8 mbiti 2 gün görmüyoz burda

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek

http://tahribat.com/Forum-Audi-S3-Ile-Turkiyeye-Gelmek-59080/ bu konu aklıma geldi hahaha neyse hocam 100'den 10'a inceksen hayal kırıklığı yaşarsın ama sıkıntı olmaz alışırsın biz yıllardır 8 kullanıyoruz :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

1 megabit uydunet kullanıyorum oda kar yağınca, yağmur yağınca , lodos çıkınca, uydunetin sahibi karısıyla kavga edince kesiliyor allahınız yokmu lan sizin (iyidir hocam akk olmazsa torente bile devam edersin)

profesyonel kahveci?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

eski bir türk telekom çalışanı olaraktan ki hala işleri düşünce yardıma koştuğum kurumun bana verdiği hizmet aşağıda olduğu gibidir ;

u235 tassak geciyo beyler inanmayın :R

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı

eski bir türk telekom çalışanı olaraktan ki hala işleri düşünce yardıma koştuğum kurumun bana verdiği hizmet aşağıda olduğu gibidir ;

parasını ben vereyim lan git bir 8 Mbyte adsl  al amk....

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    SARI bunu yazdı
    Amd-x bunu yazdı

parasını ben vereyim lan git bir 8 Mbyte adsl  al amk....

ahaha canım kardesim, zaten 8mbps kullanıyorum.

ama orospu cocukları yeni yetmeler saha dolaplarının amk'du, bize de böyle çile çekmek kaldı.

artık siz anlayın anlayacağınızı..

insan ayırt etmiyor herkesi sikiyor :R

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

110 kbps

vurmayın abiler... :/

İmza...
Toplam Hit: 3486 Toplam Mesaj: 27