10 Mbps Yavaş Mı?
-
Selamlar.2 senedir 100 mbps kullanıyorum ama parasal sıkıntıya girdiğim için hızımı 10 mbps ye düşürmeyi düşünüyorum.Daha önce hiç 10 kullanmadım.Kullanan arkadaşlar bi yorum yapabilirler mi hızlı yada yavaş diye.Eğer çok yavaşsa mecburen 100 e devam edecem.
Mesela 720p bir youtube videosunu hiç duraksamadan izleyebilir miyim? Yada tahribattaki bir konu başlığına tıkladığımda yarım saniye içinde girer mi ?
EDIT:Sonradan gelen yorumlara göre şunuda belirteyim ucuz olduğu için zaten 100 mbps yi kullanıyordum.Yani zenginimde parasını bol ödeyip kullanıyor değilim.O yüzden artistlik falan olarak görülmesin :)
-
hocam valla küfür ederler sana :)
ben 10mbit uydunet kullanıyorum.
suana kadar hiç biryerde sıkıntı yaşamadım hatta 1080p filmleri bile rahat izleyebiliyorum.
-
780p yi ilk defa senden duygum heralde 720p diyecektin. Evet 720p yi hiç duraksamadan izlersin.
1080p için beklemen lazım biraz ama o da 20mbit te akıcı izleniyor.
-
şimdi bizi eziklemek için mi açtın bu başlığı anlayamadım ki :)
-
vay amk. adam 100 mbit 10 mbit diyo biz 8 mbiti 2 gün görmüyoz burda
-
http://tahribat.com/Forum-Audi-S3-Ile-Turkiyeye-Gelmek-59080/ bu konu aklıma geldi hahaha neyse hocam 100'den 10'a inceksen hayal kırıklığı yaşarsın ama sıkıntı olmaz alışırsın biz yıllardır 8 kullanıyoruz :D
-
1 megabit uydunet kullanıyorum oda kar yağınca, yağmur yağınca , lodos çıkınca, uydunetin sahibi karısıyla kavga edince kesiliyor allahınız yokmu lan sizin (iyidir hocam akk olmazsa torente bile devam edersin)
-
eski bir türk telekom çalışanı olaraktan ki hala işleri düşünce yardıma koştuğum kurumun bana verdiği hizmet aşağıda olduğu gibidir ;
u235 tassak geciyo beyler inanmayın :R
-
Amd-x bunu yazdı
eski bir türk telekom çalışanı olaraktan ki hala işleri düşünce yardıma koştuğum kurumun bana verdiği hizmet aşağıda olduğu gibidir ;
parasını ben vereyim lan git bir 8 Mbyte adsl al amk....
-
SARI bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
parasını ben vereyim lan git bir 8 Mbyte adsl al amk....
ahaha canım kardesim, zaten 8mbps kullanıyorum.
ama orospu cocukları yeni yetmeler saha dolaplarının amk'du, bize de böyle çile çekmek kaldı.
artık siz anlayın anlayacağınızı..
insan ayırt etmiyor herkesi sikiyor :R
-
110 kbps
vurmayın abiler... :/