10 Metreden Yumurtanın Atılıp Yere Düştüğünde Kırılmaması
-
totalvoltage bunu yazdı:
-----------------------------Sanırım buna benzer ya da aynısını redbul spomsorluğunda Ege Üniversitesi'nde bir yarışma düzenlemişler.Bizim arkadaş da bizim fakültede bu görevi üstlenmiş.Adam habire yanımıza gelip bi şey buldunuz mu? diyip duruyor. Ama elinde Redbulun gönderdiği videolar var.Adamlar felaket projeler geliştirmişler.Yani ciddi ciddi oturup kafa yormuşlar.
Bakalım bizim fakültede de yeterli çoğunluk sağlanırsa yarışmaya gideriz. :D
-----------------------------arkadaş doğru söylüyor bunu başarana ağırlığınca redbul fetihede 3 günlük tatil+yol+harcamalar bizim arkadaşlar katılıyo kazanırlarsa bende hisse alcam ama bi yanlışı var yarışmaya sanırım üç kişiyle katılabiliyosun sizin fakültede 3 kişi yokmu:D
bitane proje var o cd de adam yumurtayı karpuzun içine sokmuş 10 metreden yere atmış sonuç = yumurta kırılmış:D
bnm bunla ilgili projem 10 metrelik bi boru lazımborunun içinde su olacak yumurtayı mukavva kutuya koyacaksın mukavva suyun üstünde kalcak alttan suyu boşaltcaksın yumurtada kırılmamış olcak ama bu proje Buremba ya uymuyo bnde yumurta görünmüyo
-
beyler bana sorarsanız yumurtayı pişirip de atarsanız kırılmayabilir (tabe dik atacanız) çnkü pişerse yumurta (yakmayın ama rafadan tarzı bişile deneyin önce daa sona gitgide sertleştirin kıvamını pişirerek) biliosunuz yumurtanın pişmiş hali daha elsastiktir çarpmayla ona gelcek darbeyi birascık da olsa emecektir die düşünüom ama denemek lzm tabe
-
yumurtanın etrafına inşaat köpüğü sıkarsınız.kuruyunca kaç metreden atarsan at kırılmaz a.g.
-
baba yere pamuk koy epey bı sal ondan sonra bı sey olmaz :P
-
yumurtayı pişirme gibi bi imkanın yok yumurtayı hilesiz bi şekilde veriyolar sana sen sadece projenin gerekenlerini yapıyosun ayrıca yumurta yere temas etmeli
-
blacksun bunu yazdı:
-----------------------------
yumurtayı pişirme gibi bi imkanın yok yumurtayı hilesiz bi şekilde veriyolar sana sen sadece projenin gerekenlerini yapıyosun ayrıca yumurta yere temas etmeli
-----------------------------elleme hiçbişeye kırılmaz belki dua et yinede ama sen nap biliyonmu hocayı dışarı çıktığında al yumurta kolisini üstünü at at ve kaç sapsarı haliyle suratını görsün herkes rezil olmak ne demek miş görsün öyle ödevin ben . biz insanız desene hocaya dalgamı geçiyon desene
-
var benim fikrim. yumurtayı haşla. kabuğunu soyup at aşşa. inince de biraz yeşil soğan biraz domatesle gobit yapar yersin. ha bunu beğenmeyecek hoca çıkarsa, tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı hocadan yoksa tavuğumu hocaya sokup çıkartırsın bu konuda denemeler yapabilirsin sen bilirsin artık orasını. :)
tabi uçan balonla aşağı bırakmakta denenebilir. ağırlığı dengelemekte gerekecek
-
İyiki Öğrenci Değilim, Böyle Hocaları görmeyeli baya oldu. :)
-
hoca çok daşşağa veridi konu
-
denemedim ve hocan kabul eder mi bilmiyorum ama bir yol geldi aklıma.10 metre uzunluğunda ve eni yumurtayı çok sıkıştırmayacak şekilde bir boru ayarla.yumartanın sivri ucunu borudan salıver.sonra boruyu çekersin.sonucu görürsün.ya tutarsa? :D