10 Parmak
-
Arkadaslar 10 parmak yazabılmek ıcın bır program arıyorum yardımcı olabılecek bır arkdas varmı acaba?
-
ya kardeşim ilk önce şunu google da bi ara binlerce program var ya basit basit programları yazmayın şuraya
-
kardesım bende bılıyorum googleda aramasını...bi dunya program var o kdarda salak degılız..
ama kullanan bırınden onerı almak daha ıyıdır dıye dusundum..ok
-
Bak Burda VeriLmiş;
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=34679
Bi konuyu Açmadan Önce Forumu Biraz Araştır Lütfen -
kapak olsun ByALeX muck ;)
-
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=40
Ben bir hafta kasmıştım sabah akşam:D alışıyorsun ama başladıktan sonra sakın iki parmak ile yazma hep 10 parmak yazmaa calış yavaş yazarsın ilk başta:) ama sonra bir bakmışsın 10 parmakcı olmuşsun:P 10 parmak yazmaya başladıktan sonra bu programı kullan hızlı yazma için
-
Programla ugrasmayin wordpad-notepad-winword isinizi gorur...Elinize bir gazete alin bastan sona kadar yazin....Hem parmaklariniz gelisir hemde gercekten 10parmak yazarsiniz...msn de falan yazisirken 10parmak yazdiginizi veya cok hizli yazdiginizi dusunmeyin cunku orada zihindekiler direk parmaklara yoneliyor ama bir gazeteye bakarsaniz once gozle algiyacaksiniz sonra beyin yorumlayacak sonra parmaklara...ciddi diyorum gazete dergi makale yazin bakarak...
-
ComputerWolf bunu yazdı:
----------------------------- Programla ugrasmayin wordpad-notepad-winword isinizi gorur...Elinize bir gazete alin bastan sona kadar yazin....Hem parmaklariniz gelisir hemde gercekten 10parmak yazarsiniz...msn de falan yazisirken 10parmak yazdiginizi veya cok hizli yazdiginizi dusunmeyin cunku orada zihindekiler direk parmaklara yoneliyor ama bir gazeteye bakarsaniz once gozle algiyacaksiniz sonra beyin yorumlayacak sonra parmaklara...ciddi diyorum gazete dergi makale yazin bakarak... -----------------------------
hiç 10 parmak yazamayan biri ilk başta parmaklarını harflere ayarlaması lazım mesela Q Klavye'de sol el'in serce parmagı ile Q,a,z harfler kullanılır yuzuk parmak ile w,s,x harfleri orta parmak e,d,c harfler..vs bunları ögrenmeden nasıl adam makaleyi yazacak ama 10 parmak bilipde hızlı yazma için diyorsan dedigin dogru:) -
En iyi klavye hızlandırıcısı chatdir arkadaşım!
benim gibi F ve Q klavyeyi 10 parmak kullanan kaç kişi var? :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
----------------------------- Programla ugrasmayin wordpad-notepad-winword isinizi gorur...Elinize bir gazete alin bastan sona kadar yazin....Hem parmaklariniz gelisir hemde gercekten 10parmak yazarsiniz...msn de falan yazisirken 10parmak yazdiginizi veya cok hizli yazdiginizi dusunmeyin cunku orada zihindekiler direk parmaklara yoneliyor ama bir gazeteye bakarsaniz once gozle algiyacaksiniz sonra beyin yorumlayacak sonra parmaklara...ciddi diyorum gazete dergi makale yazin bakarak... -----------------------------Hoca yanlıştır bu...
10 parmak yazımın özel kuralları vardır, space bara back spaceye hangi parmağınla basacaksın, hangi parmağın hangi tuşun üzerinde duracak bunların hepsinin belli kuralları vardır...
Ticaret lisesi mezunu olduğum için 2 sene daktilografi dersi gördüm, dakikada 140-150 vuruşa cıktığım olmuştur...
Nadirdir 10 parmakta üstüme adam :) Anca daktilo dersi alanlar anlayabilir beni :)
1. Mebin 1980 yılı civarında yazdığı daktilografi kitabı vardır tepeden acılan..
Onu al.. Notepadde yazmaya başla...
10 parmak programıda kullanılabilir yazarken...
-
10 Parmak rekorlarinizi cok merak ediyorum. 10 dakika icersinde kac vurus basarabiliyorsunuz?
Dürüst olun lem^^