folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 10 Parmak Yazan Müridler Buraya ?

10 Parmak Yazan Müridler Buraya ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

S.a hacılar hocalar ya bu hızlı yazmaya acayip sarmış durumdayım on parmak programları fln araştırıyorum 

nedense serce parmaklarım sürekli hata yapiyor ve saçma saçma tuşlara gidiyor 

bunun üstesinden nasıl gelebilirim + ellerim ufak bu artı bi sebeb olabilirmi ?

asdasdsa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

çatur çutur bakmadan da yazarım. Serçeye ihtiyaç duymuyorum ama onuda kullansam daha da hızlı olur.

Tabi chat yaparken imla noktalama gibi dikkat etmediğimizden hızlı yazmak problem değil.Zaten alışıp bakmadan da yazıyorsun yani

Bi 3 ayını alır klavyeye alışmak. günde 3-4 saat chat yap milletle alışırsın.Fazla takılma seçeye parçağa. Genelde sol el yüzük orta işaret sağ el orta yüzük ve işaret ve baş parmak kullanıyorum.

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

çatur çutur bakmadan da yazarım. Serçeye ihtiyaç duymuyorum ama onuda kullansam daha da hızlı olur.

Tabi chat yaparken imla noktalama gibi dikkat etmediğimizden hızlı yazmak problem değil.Zaten alışıp bakmadan da yazıyorsun yani

Bi 3 ayını alır klavyeye alışmak. günde 3-4 saat chat yap milletle alışırsın.Fazla takılma seçeye parçağa(bakmadan yazmaya çalışınca böle parmağa yerine parçağa oluyor
    :). Genelde sol el yüzük orta işaret sağ el orta yüzük ve işaret ve baş parmak kullanıyorum.

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

Liquid bunu yazdı:
    -----------------------------

Bi 3 ayını alır klavyeye alışmak. günde 3-4 saat chat yap milletle alışırsın.Fazla takılma seçeye parçağa. Genelde sol el yüzük orta işaret sağ el orta yüzük ve işaret ve baş parmak kullanıyorum.

hocam catir cutur yaziyorum heleki imla kurallari olmasin öttürüyom ama :D işte hatasiz ve hızlı yazmanin bi yolu yokmudur 

kıl oldugum kelimeleri yazayim :  Ç Ğ Ü I   ha bide , lerde cogunlukla hatalarim oluyor

asdasdsa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spermen08
    spermen08's avatar
    Erkek

hocam catir cutur yaziyorum heleki imla kurallari olmasin öttürüyom ama :D işte hatasiz ve hızlı yazmanin bi yolu yokmudur 

kıl oldugum kelimeleri yazayim :  Ç Ğ Ü I   ha bide , lerde cogunlukla hatalarim oluyor

----------------------------

valla bendensin sende bunu takip edim sen çözümü bulursan bende uygularım .d

"__"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

hizliyaz.com

arkadaslar siteye girin isminizi yazin enter 

menüden meydan oku var beraber kapişalım bakalım kim hizlı benim nick "eren"  : ) 

asdasdsa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

hizliyaz.com dayım beyler gelin ordada adım CEO kapışalım bakalım. bende iddalıyım bu on parmak konusunda :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Bende evde q dışarıda f klavye kullanmak zorunda kalıyorum. Dışardakini mi q yapayım evdekini mi f e çevirsem kararsız kaldım. Hangisinde geliştirmeliyim kendimi ?(f kalvye Türkçe harfler açısından avantajlı diyenler var ) İkisinide 2 parmak kullanıyorum çok hızlı olmasada idare eder bir yazma hızım var :|.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

byeren bunu yazdı:

S.a hacılar hocalar ya bu hızlı yazmaya acayip sarmış durumdayım on parmak programları fln araştırıyorum 

nedense serce parmaklarım sürekli hata yapiyor ve saçma saçma tuşlara gidiyor 

bunun üstesinden nasıl gelebilirim + ellerim ufak bu artı bi sebeb olabilirmi ?

parmaklarının ufak olmasından kaynaklanan birsey değil.. nette bir sürü program var..10parmakla ilgili..bitanesini indir..güzelce çalıs..ben lisede ogrendim hemde f le basladım daktilo dersinde.. mesela once aaa bbb cccc ddd die basladı sonra ada adac aka ala aşa die geliştiriyosun kendini..merak etme en fazla 15 gün içinde halledersin düzenli yaparsan..

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://turkish-speedtest.10-fast-fingers.com/

Al adamım takıl  burda 5 güne halledersin :) ğüöç felan :F

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NMC burdanmı lan çok pis dalga geçti benimle :D adam göz göre göre bekledi beni yarı yolu geçiyim diye hayvanlık yapmayın oLm :D:D

girmiyorum daha hızlıyaz.com'a :D

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
Toplam Hit: 2826 Toplam Mesaj: 15