10 Parmak Yazan Müridler Buraya ?
-
S.a hacılar hocalar ya bu hızlı yazmaya acayip sarmış durumdayım on parmak programları fln araştırıyorum
nedense serce parmaklarım sürekli hata yapiyor ve saçma saçma tuşlara gidiyor
bunun üstesinden nasıl gelebilirim + ellerim ufak bu artı bi sebeb olabilirmi ?
-
çatur çutur bakmadan da yazarım. Serçeye ihtiyaç duymuyorum ama onuda kullansam daha da hızlı olur.
Tabi chat yaparken imla noktalama gibi dikkat etmediğimizden hızlı yazmak problem değil.Zaten alışıp bakmadan da yazıyorsun yani
Bi 3 ayını alır klavyeye alışmak. günde 3-4 saat chat yap milletle alışırsın.Fazla takılma seçeye parçağa. Genelde sol el yüzük orta işaret sağ el orta yüzük ve işaret ve baş parmak kullanıyorum.
-
çatur çutur bakmadan da yazarım. Serçeye ihtiyaç duymuyorum ama onuda kullansam daha da hızlı olur.
Tabi chat yaparken imla noktalama gibi dikkat etmediğimizden hızlı yazmak problem değil.Zaten alışıp bakmadan da yazıyorsun yani
Bi 3 ayını alır klavyeye alışmak. günde 3-4 saat chat yap milletle alışırsın.Fazla takılma seçeye parçağa(bakmadan yazmaya çalışınca böle parmağa yerine parçağa oluyor
:). Genelde sol el yüzük orta işaret sağ el orta yüzük ve işaret ve baş parmak kullanıyorum. -
Liquid bunu yazdı:
-----------------------------
Bi 3 ayını alır klavyeye alışmak. günde 3-4 saat chat yap milletle alışırsın.Fazla takılma seçeye parçağa. Genelde sol el yüzük orta işaret sağ el orta yüzük ve işaret ve baş parmak kullanıyorum.
-----------------------------hocam catir cutur yaziyorum heleki imla kurallari olmasin öttürüyom ama :D işte hatasiz ve hızlı yazmanin bi yolu yokmudur
kıl oldugum kelimeleri yazayim : Ç Ğ Ü I ha bide , lerde cogunlukla hatalarim oluyor
-
hocam catir cutur yaziyorum heleki imla kurallari olmasin öttürüyom ama :D işte hatasiz ve hızlı yazmanin bi yolu yokmudur
kıl oldugum kelimeleri yazayim : Ç Ğ Ü I ha bide , lerde cogunlukla hatalarim oluyor
----------------------------valla bendensin sende bunu takip edim sen çözümü bulursan bende uygularım .d
-
hizliyaz.com
arkadaslar siteye girin isminizi yazin enter
menüden meydan oku var beraber kapişalım bakalım kim hizlı benim nick "eren" : )
-
hizliyaz.com dayım beyler gelin ordada adım CEO kapışalım bakalım. bende iddalıyım bu on parmak konusunda :D
-
Bende evde q dışarıda f klavye kullanmak zorunda kalıyorum. Dışardakini mi q yapayım evdekini mi f e çevirsem kararsız kaldım. Hangisinde geliştirmeliyim kendimi ?(f kalvye Türkçe harfler açısından avantajlı diyenler var ) İkisinide 2 parmak kullanıyorum çok hızlı olmasada idare eder bir yazma hızım var :|.
-
byeren bunu yazdı:
S.a hacılar hocalar ya bu hızlı yazmaya acayip sarmış durumdayım on parmak programları fln araştırıyorum
nedense serce parmaklarım sürekli hata yapiyor ve saçma saçma tuşlara gidiyor
bunun üstesinden nasıl gelebilirim + ellerim ufak bu artı bi sebeb olabilirmi ?
-----------------------------parmaklarının ufak olmasından kaynaklanan birsey değil.. nette bir sürü program var..10parmakla ilgili..bitanesini indir..güzelce çalıs..ben lisede ogrendim hemde f le basladım daktilo dersinde.. mesela once aaa bbb cccc ddd die basladı sonra ada adac aka ala aşa die geliştiriyosun kendini..merak etme en fazla 15 gün içinde halledersin düzenli yaparsan..
-
http://turkish-speedtest.10-fast-fingers.com/
Al adamım takıl burda 5 güne halledersin :) ğüöç felan :F
-
NMC burdanmı lan çok pis dalga geçti benimle :D adam göz göre göre bekledi beni yarı yolu geçiyim diye hayvanlık yapmayın oLm :D:D
girmiyorum daha hızlıyaz.com'a :D