10 Parmak Yazmak İçin ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

ara diceksiniz bi sürü konu var dicek siniz ben sizin deneyimlerinizi soruyorum 

bisürü 10 parmak proğramı var siz hangisiniz kulandınız ve  

sunu bilmiyorum hangi parmaklar klavyede hangi tuslarda olmalı

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

sol serçe parmagı shiftte oluyor benım genelde.sol yüzük parmagı a-s.sol orta parmak w-q-e.sol işaret parmak r-t-y-f-g-h-c gibi harflerde.Sağ ve sol baş parmaklar tab'ta.sağ işaret parmagı ı-o-p-k-l gibi harflerde sağ serçe parmagı enter - back-sag shift.sag orta parmak ş-i-ğ-ü gibi harflerde şimdilik bukadar:D hiç program kullanmadım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

ögrenmesi çok sıkıcı bi onu bilirim

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

hotkey programıyla günde yarım saat çalışarak bir haftada eski alışkanlığından kurtulursun. ondan sonra da hızlanmaya başlarsın giderek.http://www.logitech.com/repository/344/gif/3194.1.0.gif

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

hiç program falan kullanmadım, sol işaret parmağı f üzerinde sağ işaret parmağı j üzerinde o kadar :D gerisi geliyor zaten :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Mx0TBT bunu yazdı:
    -----------------------------

Bunu ödev olarak yaparsan zor oluyor , ama irc sitelerinde  oyun kanallari var, cevaplarken farketmiyorsun bile.

Mirc + "Oyun kanallari", artik yabanci dil olur, turkce genel kültür soruları olur, kafana göre.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

chat yapmayı bidim bileli sevmiyorum

onun yerine araştırıyorum 

10 parmak ise ubuntuyu konsol dan kulanıyorum onadan lazım

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

knight online vb oyunlardan kalan tek güzel şey :)

(:
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

kerim bunu yazdı:

knight online vb oyunlardan kalan tek güzel şey :)

Valla 6 Senedir Oynuyorum

Klavye Hızında Değişiklikten Başka Hiçbir Yararı Olmadı. 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Liseden bilgi işlem bölümünden mezunum 2 sene boyunca haftada 2 saat daktilo dersi gördüm :)

f klavye için, milli eğitim bakanlığının kitabı var ama q klavye için program kullanacaksın.

eskiden on parmak programı vardı onu kullanıyoduk biz...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yıllar önce hızlı yazardım.Çok nadir klavyeye bakardım.Sona 10 parmak programını çalışmaya başladım.Çok yavaş yazmayıyordum başlarda.Şimdi hiç bakmadan çok çok hızlı yazıyorum.10 parmak sağ olsun.Müthiş birşey.Benim için tuşların üstündeki yazıların önemi yok.F klavyeyi q ya çevirim hiç zorlanmadan da yazabiliyorum.

Toplam Hit: 3561 Toplam Mesaj: 16