10 Parmak Yazmak İçin ?
-
ara diceksiniz bi sürü konu var dicek siniz ben sizin deneyimlerinizi soruyorum
bisürü 10 parmak proğramı var siz hangisiniz kulandınız ve
sunu bilmiyorum hangi parmaklar klavyede hangi tuslarda olmalı
-
sol serçe parmagı shiftte oluyor benım genelde.sol yüzük parmagı a-s.sol orta parmak w-q-e.sol işaret parmak r-t-y-f-g-h-c gibi harflerde.Sağ ve sol baş parmaklar tab'ta.sağ işaret parmagı ı-o-p-k-l gibi harflerde sağ serçe parmagı enter - back-sag shift.sag orta parmak ş-i-ğ-ü gibi harflerde şimdilik bukadar:D hiç program kullanmadım.
-
ögrenmesi çok sıkıcı bi onu bilirim
-
hotkey programıyla günde yarım saat çalışarak bir haftada eski alışkanlığından kurtulursun. ondan sonra da hızlanmaya başlarsın giderek.
-
hiç program falan kullanmadım, sol işaret parmağı f üzerinde sağ işaret parmağı j üzerinde o kadar :D gerisi geliyor zaten :)
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------
Bunu ödev olarak yaparsan zor oluyor , ama irc sitelerinde oyun kanallari var, cevaplarken farketmiyorsun bile.
Mirc + "Oyun kanallari", artik yabanci dil olur, turkce genel kültür soruları olur, kafana göre.
-
chat yapmayı bidim bileli sevmiyorum
onun yerine araştırıyorum
10 parmak ise ubuntuyu konsol dan kulanıyorum onadan lazım
-
knight online vb oyunlardan kalan tek güzel şey :)
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------
knight online vb oyunlardan kalan tek güzel şey :)
-----------------------------Valla 6 Senedir Oynuyorum
Klavye Hızında Değişiklikten Başka Hiçbir Yararı Olmadı.
-
Liseden bilgi işlem bölümünden mezunum 2 sene boyunca haftada 2 saat daktilo dersi gördüm :)
f klavye için, milli eğitim bakanlığının kitabı var ama q klavye için program kullanacaksın.
eskiden on parmak programı vardı onu kullanıyoduk biz...
-
Yıllar önce hızlı yazardım.Çok nadir klavyeye bakardım.Sona 10 parmak programını çalışmaya başladım.Çok yavaş yazmayıyordum başlarda.Şimdi hiç bakmadan çok çok hızlı yazıyorum.10 parmak sağ olsun.Müthiş birşey.Benim için tuşların üstündeki yazıların önemi yok.F klavyeyi q ya çevirim hiç zorlanmadan da yazabiliyorum.