10 TB Bulut Alanı (Ücretsiz)
-
hipokondriyak bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
hocalar şöyle bi sorum var arkadaşımla ortak bi dropbox hesabı kullanıyoruz. elektronik müzikle uğraşıyoruz projeleri direkt dropbox klasörüne atıyoruz bu şekilde farklı şehirlerde de olsak aynı projeden devam etme şansımız oluyo bu tür cloudlarda ortak hesap ancak farklı pclerden aynı anda bağlanma olanağı varmıdır nasıl işler mantık aynı mıdır?
konu hakkımda bilgim yok saçma bişey sorduysam affola
hoşgelmişsen
aynısı
10tb virtualdır o patlama rıskı yuksektır . daspocugum vps fılan alın ek yer gerekıyorsa yada dropbox a para verın ek olarak yada yada yada benzer sıstemlerı arastırın wındowsun box ın hangısı uygunsa ona gecersınız butarz bu kadar yuksek verenlere guven olmaz olmadı sınırsız hosting düzgün bir firmadan onun üzerinde iş yapın
anladım hipocum ama bizim şuanlık öyle yüksek yer lazım değil şuan dropboxun 2,25/1,5gb kullanıyoruz biraz daha temizlersem bunu 1gb a indiririm ama ilerde illa lazım olur proje dosyasıda olsa yine bir yer kaplıyo eğer sıkıntım olursa bi alo derim yavrum
-
en temizi yandex 200gb. diğerleri pek tekin durmuyor.
-
Kreyzi bunu yazdı
en temizi yandex 200gb. diğerleri pek tekin durmuyor.
o sansta bıze gulmedı hocam :)
-
paduwan bunu yazdı
buraya filmleri falan atip enigma2li bir cihazdan baglanip ordan izleyebilirmiyiz ki
net hızınla alakalı
tutup 20gb mkv izlemeye kalkarsın olmaz
-
Teşekkürler işe yarayacak bir bilgi.
-
1.speedtest.net e girdim
2.upload değerine baktım
3.utanıp ağlamaya başladım amk
alıp da napcam bu upload değeriyle..yandex 200gb verdi daha yarısı dolmadı amk 1 aydır
-
Öyle bol keseden dağıtıyorlarda 2 hafta sonra hadi kaldırdık bu uygulamayı diyip dosyalar güme gidebilir.O yüzden çok güvenmeyin adını sanını duymadıklarınıza derim.
-
10 tb mi :S
hocam bunlar manyak mı nereden geliyor bu değirmenin suyu ?
ben olsam o programın içine bot gömerdim.
DadasAdam tarafından 21/Oca/14 10:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Hava civa diyenler heralde servisin arkasında olan holdingi duymamış..
Tencent: https://en.wikipedia.org/wiki/Tencent
Şu satıra dikkat: It is the fourth-largest Internet company in the world behind Google, Amazon, and Ebay, as of August 2012.[8] In September 2013, Tencent's market valuation rose to US$101 billion, just nine years after going public.[9][10]
-
Tencent güçlü firmadır. wechat programı ve QQ Messenger de onların.