100 Litrelik 6 7 8 Bar Basınca Dayanacak Tanka İhtiyacım Var.
-
Bir proje için 100 litrelik bir tanka ihtiyacım var. şekil olarak silindirik dik olması daha çok işime yarar işimi kolaylaştırır.
ilk önce silindirik tankın tepesindeki girişten içeri kimyasal ve suyu dolduracağım. kompresör ile basınçlı havanın geleceği kısım da burası.
basınçlı hava 6 bara geldiğinde tankın üst orta kısmından tabancaya hava gidecek, aynı anda tankın alt kısmından da kimyasal gidecek yani tabancada 2 giriş var biri tankın alt kısmından gelen kimyasal diğeri üst kısmından gelen hava. kimyasal ile basınçlı havayı tabancadan püskürtmüş olacağım.
hazır tankların litresi düşük oto yıkama tanklarına baktım onlarda sıvı kimyasal ayarı yapamıyorum. tankı satın alıp yapmaya karar verdim önüme şu engeller çıktı:
1. 100 litrelik cng tankı bulmak zor 2. 100 litrelik lpg tankı yok veya şekli yassı 3. 50 litrelik yangın tüpleri işim için yetersiz...
ihtiyaç: 100 litre ve üzeri 6 bar ve üstüne dayanacak tank. bunu bulmamda yardımcı olacak mürid çıkar mı?
-
abi hurdacıdan kompresör tankı alsan ya kilosu 15 liradan alırsın maks tutacağı da bin lira olur
-
Kumlama mı yapıcaksın ?
hurdacılar içini görür ama devamlı yağmur camur altında basınç vericen sıkıntı olabilir
bunu dik platforma sabitlesen olmaz mı ?
-
kompresör tankı işini çözer hocam biz 1000 litrelik kullanıyoruz haftada bir suyunu almayı unutma
-
3 mm oto yıkamacı tankı
-
nereodi bunu yazdı
3 mm oto yıkamacı tankı
bu dalga püskürtmeyi dipten aldığı malzeme ile mi yapıyor tepeden aldığı malzeme ile mi yapıyor? üste sadece tabancaya hava gidişi için valf eklesem iş biter mi?
-
neden bitane holder alıp tankın içindeki karışımı hazırlayıp püskürtmüyorsun ?
baco marka elektrikli ve benzinli holderler iyidir
şöylede yapabilirsin bitane venturi borusu alırsın borunun girişi ve çıkışı komprosörden gelen hortuma bağlayacaksın kendisi t şeklinde daralan bir borudur t kısmınada kimyasal tankını bağlayacaksın
daralan borudan geçen hava kimyasalıda alıp tabancaya ulaştırır.
taekwondo tarafından 30/Eki/25 19:15 tarihinde düzenlenmiştir -
RETRET bunu yazdı
Bir proje için 100 litrelik bir tanka ihtiyacım var. şekil olarak silindirik dik olması daha çok işime yarar işimi kolaylaştırır.
ilk önce silindirik tankın tepesindeki girişten içeri kimyasal ve suyu dolduracağım. kompresör ile basınçlı havanın geleceği kısım da burası.
basınçlı hava 6 bara geldiğinde tankın üst orta kısmından tabancaya hava gidecek, aynı anda tankın alt kısmından da kimyasal gidecek yani tabancada 2 giriş var biri tankın alt kısmından gelen kimyasal diğeri üst kısmından gelen hava. kimyasal ile basınçlı havayı tabancadan püskürtmüş olacağım.
hazır tankların litresi düşük oto yıkama tanklarına baktım onlarda sıvı kimyasal ayarı yapamıyorum. tankı satın alıp yapmaya karar verdim önüme şu engeller çıktı:
1. 100 litrelik cng tankı bulmak zor 2. 100 litrelik lpg tankı yok veya şekli yassı 3. 50 litrelik yangın tüpleri işim için yetersiz...
ihtiyaç: 100 litre ve üzeri 6 bar ve üstüne dayanacak tank. bunu bulmamda yardımcı olacak mürid çıkar mı?
hocam 6bar cok yüksek dikkat et bence uyduruk saçla falan aman diyim
düdüklü tencere bile 1 bardan düşük olması lazımbu arada basınçlı kapları senede 1 kere akredite firmaya muayene yaptırman gerek.
tankı sağlam bir yapıyla tecrit etmen gerek. 3mm çelik kafes olabilir yada ytong vs
ortamın havalandırması olmalı
tank zemine sabitlenmeli
havaya uçarsınız dikkat edin
tranceport tarafından 30/Eki/25 22:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Dorse hava tankı
-
Kaan bunu yazdı
Dorse hava tankı
hocam bunların et kalınlığı nedir? ne kadar basınca dayanır? 7 bara rahat dayanır mı :D
-
RETRET bunu yazdıKaan bunu yazdı
Dorse hava tankı
hocam bunların et kalınlığı nedir? ne kadar basınca dayanır? 7 bara rahat dayanır mı :D
Testli sertifikalı, 10bar diye aklımda kalmış. Limitine göre emniyet ventili bağla, tahliye etsin patlamaz.