100 Mb Upload Hızı Olan Mürid Yardım Lazım
-
Arkadaşlar ageofempires online nı tüm pachtleri yapılı şekilde upload edit siteme koymam lazımda internet upload hızım çok düşük yardım edebilcek müridleri bekliyorum
Konuyu gizliyom No deşifre :)
-
bi yerden indirip başka bir yeremi upload edilecek?
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------bi yerden indirip başka bir yeremi upload edilecek?
-----------------------------aynen hocam indirilip kurulcak pacht leri yapılcak sonra upload edilecek oyun büyük oldugu için upload edemedim
-
o iş zor hocam hem indirip patch olayı felan kendin yapman gerek onu :D
-
sadece indirip upload edilecek olsa yardımcı olmaya çalışırdım ama patch falan hiç anlamam oyun işlerinden.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------sadece indirip upload edilecek olsa yardımcı olmaya çalışırdım ama patch falan hiç anlamam oyun işlerinden.
-----------------------------zaten hiç bişey yapmıyorsun ki hocam oyunu indiriyorsun çalıştırıyorsun kendisi yapıyor herşeyi bitincede rar layıp upload ediyorsun bukadar :d verebilirsen ip bende yapabilirim yeterki hızlı internet olsun :D
-
up
-
Ben anlamadım hocam az daha açarmısın.
Eğer şöyle olursa ben yardım edeyim.
Bu söylediğin patch dosyalarını toplu indirebileceğim bir link var ise indiririm, daha sonra istediği yere yüklerim.
-
kaç gb ?
-
Yardım edecek arkadasa teamviewer ile mycity bağlanıp kendi yapsın, böylece oyundan anlamam sorunu ortadan kalkar :)
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
Yardım edecek arkadasa teamviewer ile mycity bağlanıp kendi yapsın, böylece oyundan anlamam sorunu ortadan kalkar :)
-----------------------------aynen öyle 3 gb boyutu hocalar