100 Megabit İnterneti Merak Edenlere!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Fiber kablolar kullanarak ulaştırılan 100 megabitlik internet hizmetini ve ADSL dünyası konusunda merak edilenleri bu videoda izleyin!

Bir Turkcell iştiraki olan Tellcom

oha adam diyoki 100 mbit download veriyosak, 100 mbit upload da veriyoruz, tüm paketler için dahimiş bu, 1 mbit downloadsa 1 mbit upload örneğin,

ayrıca VDSL bile 32 mbit ama adamlar 100 mbit veriyolar. :)

http://img527.imageshack.us/img527/1879/sdsp.jpg

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    ışık hızında internetmiş, herkese lazım valla, işin diğer bir ilginç yanı da şu, adamlar kendi altyapılarını kullanıyorlar yani telekomdan almıyorlar, bizzat fiber kabloları kendileri döşüyorlarmış :)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    quick net kendi alpyapılarıymış ya ben telekomdan alıyolar sanıyodum yayılsın bizim buralarada gelsin alırım valla bişey sorucam 100 mbit internetle evde serverda çalıştırabilirmiyiz acaba kendi evimize server alsak veya makinamızı servera cevirsek olmazmı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Arlong bunu yazdı:
    -----------------------------
    quick net kendi alpyapılarıymış ya ben telekomdan alıyolar sanıyodum yayılsın bizim buralarada gelsin alırım valla bişey sorucam 100 mbit internetle evde serverda çalıştırabilirmiyiz acaba kendi evimize server alsak veya makinamızı servera cevirsek olmazmı?

100 mbit hızla server hizmeti veren dolu yerler var, yani sen de bu hızla pekala server hizmeti verebilirsin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TaNeR
    TaNeR's avatar
    Erkek
    şuan konuştum tellcomla QUiKNET istanbul izmirin bazıl bölgelerine verilebiliyomuş diğer yerlerde altyapı yokmuş çalışmalar  devam ediyomuş yalnız türktelecom alt yapısını kullansalar bile kendi teknolojileri üzerinden hizmet veriyolarmış(: 4 ay kaldı telekoduğumdan kurtulmama kablolu modem aldık die 170 tl istio amıncuraları:@

Gönlündeki Yaraların Kanını Dindir, Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün Cihan Senindir..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _E_O_R_
    _E_O_R_'s avatar
    Erkek

videoyu izleyebilecek kadar hızlı bi bağlantım yok o yüzden izleyemiyom a.q. :)

ayrıca ayrıntılı bilgi için: http://www.tellcom.com.tr/

nerelere hizmet verdikleri vs. bilgileri war sitede görünüşe göre üst gelir seviyesine sahip semtlere hizmet veriyolar. umarım hizmet alanlarının genişletirler. bende videoyu izleyebilirim :)

hangi kadir? deli kadir uleeeyyyynnnn!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    sitelere hizmet veriyolar sadece şimdilik yakında tum turkiyeye yayılıır heraldae ustelik tarifelerindede çok ibnelikler var nede olsa şirket turkcellin ne diyo mesela tellcom sozleşme şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar diyo bu ne demek ? istediğimiz zaman hepinizin ebesine atlarız demek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    :) suan uydunet kullaniyorum .. 6 mbps baglantim var .. verdigim paranin hakkini veriyor .. turkcell bu neti millete verene kadar:)) suan turk telekoma muhtaciz fiyatlari cok ucuz gelebilir cunki daha yayginlasmadigi icin yayginlandigi zaman goreceksiniz o fiyatlari.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Arlong bunu yazdı:
    sitelere hizmet veriyolar sadece şimdilik yakında tum turkiyeye yayılıır heraldae ustelik tarifelerindede çok ibnelikler var nede olsa şirket turkcellin ne diyo mesela tellcom sozleşme şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar diyo bu ne demek ? istediğimiz zaman hepinizin ebesine atlarız demek
    Hocam o madde aldığın sigara fişine bile eklenir yakında.Şirketle alakası olan birşey değil her alanda,her nevi sözleşmede olan bir maddedir o.
    100m/s netim olsaydı artık film sürümlerinde Kingben,Axxo,Bald,Unseen,Prodji vs değil "Nikko" görürdünüz.Filth And Wisdom 2008 PROPER DVDRip XviD-Nikko wayy be düşüncesi bile süper :D Tek kişilik release grubu kurardım lan :D

Troubles'll come & they'll pass
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Anasınıssatiym kaiptalizmin kalbi amerikada anti tekel yasası var... Biz devlet eliyle özel tekel yaratıyoz.. Ecdadını bunların...( satanların )

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Adamların sayfasında "Tüm hızlar için yükleme (upload) hızı 1Mbps’dir." yazıyor peki bu ne demek?Hani download-upload hızları eşitti?

http://www.tellcom.com.tr/quiknet/ucretlendirme.html

Toplam Hit: 2183 Toplam Mesaj: 14