100 Megabit'e Kadar Fiber İnternet 90 TL
-
http://www.vodafone.com.tr/Net/supernet-fiber.php
Tek kötü tarafı aylık 200 GB Adil kullanım kotası var.
Altyapı TTnet'e ait.
-
-
Fiber desteğinin olmaması TTnet ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin suçu. Superonline ve Uydunet fiber kablo çekmek için izin istiyorlarmış belediye izin vermiyormuş. İzin verse bile kabloya metre başı kazık fiyatlar istiyormuş. Ondada Doğalgaz, Su çalışması vs olacakta öyle izin çıkacak.
-
-
mkyb bunu yazdı
Fiber desteğinin olmaması TTnet ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin suçu. Superonline ve Uydunet fiber kablo çekmek için izin istiyorlarmış belediye izin vermiyormuş. İzin verse bile kabloya metre başı kazık fiyatlar istiyormuş. Ondada Doğalgaz, Su çalışması vs olacakta öyle izin çıkacak.
Ama çevre düzenleme gerekçesiyle mevsimlik kaldrım taşı değişimi ile yandaşları zengin etmeyi iyi biliyorlar. Sonra neden gelişemiyoruz... Aaah ah, söylenecek o kadar çok şey var ki... Ama işte söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.
-
'e kadar.
Bu nedir amk ayip sene oldu 2015 hala belki su kadar olur belki bu kadar olur muhabbeti. Ha bunu da fiberle yapiyolar..
-
-
Adil kullanım kotasını geçtikten sonra hızını kaça düşürüyorlar ?
-
hacked75 bunu yazdı
Adil kullanım kotasını geçtikten sonra hızını kaça düşürüyorlar ?
3 :)
-
PanxeR bunu yazdı
Hocam ttnetin kendi abonelerine 16 mbps verdiği yerde sürekli bağlantı kopup duruyordu. Santrale uzaksiniz vs diye gecistirip durdular.
Superonline-Tellcoma geçtim, aynı hat yer mekan aynı son hız alıyorum. O nasıl oluyor ?
-
Vodafone net kullanmayın gelip baglamiyorlar bile altyapıyı bina önüne getiriyorlar siz çekin iste deyip gidiyorlar destek hizmet 0 hiz olayını bilemem bir kere aradigimda ev adresini verdim siz bakın ttnetten destekliyorsa gelice z dediler 7 gün içinde 25 inci günde falan geldi biri vodafone sartneyi ama bence turk net kullanın dedi kizmistim zaten olur dedim turknet 3 günde modeme kadar gelip hallettiler