100 Yıl 100 Film
-
bu konu daha evvel açıldımı bilmiyorum baktım şöyle bir yoktu.
Türk Sinemasının 100’üncü Yılında
En İyi 100 Film Sizin Oylarınızla Seçiliyor!
Türk Sinemasının en iyi 100 filmi sizin oylarınızla seçiliyor. Akademisyenler, meslek birlikleri ve sivil toplum kuruluşları tarafından belirlenen filmler oylamanız için sizi bekliyor!..
http://www.100yil100film.gov.tr/Anasayfa.aspx sayfaya girip oy verebilirsiniz toplamda 10 filme kadar oy veriliyor. yapıştırın bakalım.
-
hepsini kemal sunalın sevdiğim filmlerine verdim. kemal sunal veya şener şenin oynadığı bir film kazanmalı diye düşünüyorum.
-
valla bende baktım da bütün listeye tmm seven falanda çıkar ama o ikisini çıkar geriye kalan filmlerin %90 ı çöp :<
-
aynı filme birden fazla oy verebiliyormuşuz.. ben de kemal sunal ve şener şen in olduğu bazı filmlere verdim, kalanı yılmaz güney filmlerine verdim.. duvar filmine özellikle 4 oy falan verdim bilsem tüm oyları ona verirdim. izlediğim ne harika türk filmiydi
-
yılmaz güney - duvar filmi 3 oy
davaro - 1 oy
gemide - 1 oy
takva - 1 oy
yılanların öcü - 1 oy
uçurtmayı vurmasınlar - 1 oy
kibar feyzo - 1 oy
çiçek abbas - 1 oy
10 tane hakkımız varmış
-
120
aşk tesadüfleri sever
av mevsimi
delisin
devrim arabaları
gora
güzel günler göreceğiz
hababam sınıfı
hokkabaz
sınav
kurtlar vadisi ırak
-
Ağır roman
Bizim aile
Davaro
Düğün dernek
Hababam sınıfı
Gülen gözler
Hacivat ile karagöz neden öldürüldü?
Kibar Feyzo
Nefes: Vatan sağolsun
Şekerpare
-
Barda - Arog - Ağır Roman - Arabesk - Canım Kardeşim - Çiçek Abbas - Çıplak Vatandaş - Çöpçüler Kralı - Eğreti Gelin - Eşkıya - Gora - İnşaat - Issız Adam - Kabadayı - Kapıcılar Kralı - Kibar Feyzo - Labirent - Malkoçoğlu - Musallat - Mustafa Hakkında Herşey - Namuslu - Nefes - Neredesin Firuze - Neşeli Günler - Pardon - Propaganda - Şalvar Davası - Şark Bülbülü - Şekerpare - Son Osmanlı - Sultan - Turist Ömer - Yol - Zübük
Sırayla bunlara birer oyda ben bastım.
-
Hiç bir bölümünü baştan sona izlemeye tahammül edemediğim "Recep ivedik" serisi ilk 100 de kaçıncı sırada olacak çok merak ediyorum..
elcondor tarafından 21/Haz/14 23:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Cerezleri silince sil bastan oy veriliyor. olmamıs.
-
Ağır Roman
Devlerin Aşkı
Gemide
Hanım
Hayallerim,Aşkım ve Sen
Masumiyet
Kosmos
Muhsin Bey
Sevmek Zamanı
Vesikalı Yarim
ve oy veremediğimiz diğerleri.