100 Yıl Sonrasına Mail Atın
-
mailfreezr seçeceğiniz bir kimseye 1 ila 100 yıl arasında e-posta göndermenizi sağlıyor. ne kadar gerekli veya ne kadar gereksiz bir araç olduğunu tartışmak yerine, her şeyin yolunda gideceğini varsayarsak (e-posta gönderdiğimiz kimse bu dönem içerisinde ölmeyecek, aynı e-posta adresini kullanacak, o dönemde de e-posta önemli bir iletişim aracı olacak v.s.) ilginç, etkileyici bir çalışma olabilir.
http://www.mailfreezr.com/
ben şimdi kendime 10 yıl sonrasına atıyorum hatta bi 10 bide 20 yıl sonrasına bakalım olacakmı
hatta birbirimize atalı...
-
kim öle kim kala a.k. delimi sikti bizi :)
hoca uğraşma sende boşver yakında index i koyarlar siteye .
sen genede sağol ama saçmalık abi ja xD -
100 yıl sonra kendi serverları bile kalmaz database felan çürür kalmaz mail.
-
sevdiğim kıza atcam bak bi anda gitmesin giderse nanyız demektir
-
geleceği geçç..
Asıl Problem Geçmiştee...!!!
-
bende attım birilerine fakat... zannımca adamlar bu yolla spam mail atacak listeyi oluşturuyorlar öle tahmin ediorum
-
Ooooo hojam bu adamlar biz 100 yıl sonrasına mail atarsak 100 yıl host mu kiralayacak :S
Bıraaghh allaasen yaa
-
1- bizi deli mi sikti
2- 100yıl sonra yaşayabilecez mi ak ne belli
3- 100 yıl sonrarın aq
4- buraya yazdığımız mail adreslerini toplayıp maillislere eklemediklerini, spam yapmayacaklarını felan nerden biliyoz.edit : yılları 1'den 100'e kadar seçebiliyomuşuz. Site ilgimi çekti bu arada :D:D
-
Salakça << Kısa ve öz
-
aslında çook güsel bişey bide şu yanını düşününn doğum günleri için özel günler içinn felann çook güsell eğer o kadar süre giderse sağlıklımı değilmi bilmiyorum ama paylaşım için sağol
-
Sarper atsın belki o görür =)