1000 Euro'luk Program A.B.B.Y.Y Finereader 10 | Corporate Edition Multilanguage
-
paylaşımın harika kardeşte yanlış anlamazsan şu başlıktaki 1000euro biraz garip kaçmış :))
-
iyi de crack çalışıyo mu.
-
çok aramistim full versiyonunu denemekte fayda var. çok yararli program dostum sagol.
-
payLasim kraL oLmus :)
-
sırf birşeyler yazmak için yorum atmayın.
adminmisiniz modmusunuz ?
bu sitede bu tür konulara çok ihtiyaç var, ayrıca googleın indexlemesine de katkıda bulunur.
paylaşım güzel, eline sağlık, bu tür konulardan bol bol aç hocam kolay gelsin.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
paylaş abi bırak bunları :) tam googlelık program arayınca bulsun müritler.
-----------------------------+ Çok kral paylaşım.
-
Aynen devam kardeşim paylaşımlarını takip ediyorum...
-
bloodmage bunu yazdı:
Aynen devam kardeşim paylaşımlarını takip ediyorum...
kardesim ellerine saglik inanirmisin dün bi firma istedi buldum ama deniyememistim calisiomu diye tam üstüne denk geldi cok saolasin .. devamini bekliyoruz kardesim :) -
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
diamonique bunu yazdı:
Bilişim ile alakalı bir sitede her program için ayrı konu açmakta bence sakınca yok. Millet her film için ayrı konu açarken senin de her program için ayrı konu açmanı destekliyorum. Yani yasak felan yok ortada.
-----------------------------Aynen katılıyorum, takılma sen devam et. Paylaşımların da boş beleş değil hani.
bende sana katılıyorum hocam :) boş program değil gerçektende... -
Beyler içinden çıkan rar dosyasını açınca .bin ve .cue uzantılı iki dosya falan çıkıyor yükleme için.
Çıkan bu dosyaları isobuster,magiciso,daemon gibi programlarla diske çıkartmamız gerekiyor.
< Boyut olarak çok bi fark göremedim, yükleyen arkadaş uğraştırmayaydın iyidi bizi : >
Sonra kurulumu yapıyoruz.
Takılan olursa ben gibi uğraşmasın diye yazayım dedim...
Paylaşım için Tekrar Teşekkürler...