1000 Tl Bütçeli Telefon Önerisi?
-
Hemşo lg nexus 4 al. %500 memnun kalacaksın.
-
lazussak bunu yazdıMaresca bunu yazdı
Stok bulabilirsen General Mobile Discovery öneririm hocam. Kalan para cebine kalır.
bu telefon hakkında bi bilgim yok ama biraz yaygın kullanılan bişi olsun istiyorum.Birde trabzonda oturuyorum o da var
telefon işini görür, s3 e o kadar para verilmez. içinden zaten ekran koruyucu jelatini falan da çıkıyor, 30 liraya da güzel bir kılıf alırsın paran cebinde kalır. he ben illa paramı çöpe atacam diyorsan htc one falan bak.
-
NOTE II 1250 TL Nerde ben bulamadım nette paralel ithalat olanlar haric.
-
bir arkadaşım sony xperia ya yanaşma dedi.gerçi niye olduğunu sormadım :) aklımda iki marka var SAMSUNG ve HTC ,ancak belki satarım ilerde diye daya yaygın olan SAMSUNG ağır basıyo.herkeste değişik bi telefon önermiş iyice kafam karıştı :S
Bide S3 ile S3 mini arasında ne fark varki?
-
PanxeR bunu yazdı
rhodostethia , xperia sp yi almak için hiç bir sebep yok , ne tasarım ne malzeme kalitesi ne performans. Şişirilmiş bir telefon.
ion çok daha iyidir.
Hiç bir sebep yok mu. tasarım göreceli,benim hosuma gidiyor sen sevmeyebilirsin. Malzeme kalitesine gelince, ömründe hiç sony ürünü kullanmamış biri gibi yorum yapman garip. Performans ? Bu saçma işte. O kdr sentetik testler var ki bu testler elbetteki tarafsızdır ve her telefona aynı işlemleri uygular. Git bak o test sonuclarına bencmark antutu vs. Sp s3 ten iyi performans gösteriyo, ama gidip s3 mü alalım performansı iyi diye ? Oldu o zmn görüşürüz.
not : performansa o kdr meraklıysan git 1800 -1900 tl ye s4 var onu deneyebilirsin. -
galaxy s3 mini almış arkadaş bugün normal s3ten işlemcisi düşük biraz ama o kadar kaba değil çok ayarında çok kullanışlı bi telefon hocam her türlü işini görür bence günlük olarak ekstrem bir şey aramıyorsan. 750 ye almış cebine para da kalır.
-
hacılar ithalatçı garantili mi almak gerek yoksa telpa genpa falan mı ? s3 mini alcam ben de
-
AmoR bunu yazdı
dostum vatanda 1190 lira s3 bende kullaniyorum güzel telefon herşeyini karşiliyor büyük diyolar ama sonrada büyük ekran telefon arıyolar :)
yada dedikleri gibi bayram indirimi vs oluyor onu bekle
Dostum büyük ekran aramak bilmiyorum ama dediğin doğru memnuk olarak alacaksın yoksa fazlasını ararsın :) s3 mini aldım bilmiyorum gerçekten s3 büyük geldiği içindi ve fark olduğunu pek düşünmüyorum oyunlarını kasmadan oynuyorum
-
NE yapmayı planlıyorsun hocam telefonla onu de hele bir. bir günde ne yapıyorsun telefonla. Başla madde madde ona göre telefon önereyim sana
-
Walla SAMSUNG kullanmama ragmen ıkıncı elde IPHONE lar kadar deger kaybetmeyen cıhaz gormedım :)
Gercı herseyın bır yolu yordamı var ama bugun Sony Xperia SP gıbı bır cıhaza yada ne bıleyım bır S3 mını ye Bır Age 2 ye 600 TL vereceksın (daha yenı cıkan cıhazlar) ama hala daha 19 Hazıran 2009 da satısa cıkan (4 sene once) iphone 3 gibi bir cıhazın temızının 500 TL cıvarlarında oldugunu dusunursek ona gore yorumla ve dusun derım ...
Derdın ılla deger kaybetme - kazanma olayıysa IPHONE gıbı bırseye bak , S4 mını ler 1200 TL paralell vss lerı 1.050 - 1.150 arası bulursun dıye dusunuyorum... Kotayı zorlayacaksan ve buyukluk onemlı degılse Note II de olabılır...
Ben suanda S2 (i9100) kullanıyorum gercekten asık oldum telefona neden bılıyormusun?
Bugun benım dıyen yenı cıkan S4 : 1999 TL lerden cıktı ... HTC ONE M7 gıbı bır telefon : 1999 TL den cıktı XPERIA Z vss ona keza :)
S3 dersen 1.200 TL cıvarında surtuyor , ben bu S2 yı ıkıncı el 600 TL ye aldım... Beyaz , Temız , Kusursuz bu yukarda 2.000 TL olan butun telefonların yaptıgı hemen hemen herseyı yapıyor :) Bulabılrısen bunu tavsıye edebılırım (S2) ...
Ugrasırmısın bılmem ama cıhaz cıkalı bayagı bı zaman oldugu ıcın cok cok stabıllestı ve bırcok rom mevcut cunku S2 hastası cok :)
Ben suanda S2 Omega rom da kullanıyorum , Sıyah kernelle ve ortalama 2 gun batarya gıdıyor ...
TAVSIYEMDIR ...
EDİT :
Bu arada hala daha ızmır de telefoncularda bu cıhazın (S2) sıfırı mevcut garantılı kutusunda 1.200 TL ye satılıyor ...
SEBEBINI SEN DUSUN :)