10.000 Lira Kaç Para Eder ?
-
Bende tonlarca gercekten piyasını bir araştırıp bende değerlendirecem almak isteyen olursa seve seve satarım :)
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------pek değeri yoktur şimdiki zamanda. bu paralardan beyazıt camiinin yanındaki kitapçıda satılıyor. he ille satmak istiyorumdiyosan ziraat bankasına git ne kadara alırlar bi sor derim.
dünde ben çarşıda 1 yenikuruş buldum sarı küçük :))
-----------------------------bende onlardan 200 tane felan var
:S
-
bende osmanlı tugra damgalı 1400 senelerinden kalma bile bi poşet tam bi poşet para var ama paradan anlayan adamla degerli olanları secmem gerek
-
49 tarihinden kalma bozuk para var bende de.. belki bişeyler eder....
-
paranın değerine değil paranın hangi dönemde olduğuna bakın !
-
bende de 2,5 kuruş vardı zamanında bir sürü bozuk para vardı eskiden annem hurdacıya vermiş heralde :)
-
dur la dayımda vardı bi poşet alim bakalım neler çıkacak dedesinden kalma paralar vardı.
-
bendede öle yıllar önceden kalma bi poşet vardı alman bi tanıdık vermisti ben kucukken
biraz bakındım içine 1940 yılından kalma alman parası var arkasında hitlerin işareti var 2 pennig mi öle bişi sonra 1912 den var 10 pennig bitane sovyetler birliginden kalma var tarih filan yazmamıslar 1970lerden kalma 1mark 100dinar filan var
birde camasır yıkama yeri jetonu var ustunde ulke yazmıyo nerenin bilmiyom
bunlar para edermi acep
-
beyler bozuk paralar para etmez kağıt olcak temiz olcak bide üstünde inönü resmi varsa iyi para edebilir.
1400 lü yıllardan kalan paralar en fazla 400 500 ytl ediyor ama sen gene bi koleksiyoncuya sor
-
Para etmez :)
1 ytl falan.Git bakkala 2 ekmek ver at kaç sen o parayı :)