10.000 STG"Lik İş Teklifi !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:
    -----------------------------
    abicim eger adamlar gercekten en büyük şirketse(adamı iyi araştır gercekten o şirketle baglantısı varmı ögren vs vs) sana kazık atmaz işin ucunda piyasada en önemli şey saygınlık bunun yanında adam bence 10K için istedigi para gayet makul....Yapabilirim diyorsan ve adamların gercek olduguna inanıyorsan yap
    haji adami biliyorum, da seytan pusttur, bir aksilik cikarsa mazeret filan da sokmez...

yardim aliim dedim, arkadaslara soyledim, sozlesmede maddeyi duyan herkes ben yokum dedi a.k sap gibi kaldim ortada

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

hoca sunu yapabilirsin 10.000 verecekmiş sana ve yapamassan 3.500 alacakmış şunu onerebilirsin adama;

10bin değilde 6.500 sterline imzala kağıdı seninde kaybetme ihtimalin olmaz para alırsın riskte olmassın 3.500 üde almayı ver :)

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    vay a.k fikirlere bak, super haji, yarin ilk isim bunu teklif etmek olucak... :D insallah kabul eder...

Shaban Interactive Pro.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    e-toLqa bunu yazdı:

hoca sunu yapabilirsin 10.000 verecekmiş sana ve yapamassan 3.500 alacakmış şunu onerebilirsin adama;

10bin değilde 6.500 sterline imzala kağıdı seninde kaybetme ihtimalin olmaz para alırsın riskte olmassın 3.500 üde almayı ver :)

Ben kabul edecegını pek sanmıyorumadam eger gercekten en ıyı ıse o paraya degıl ısın zamanında ve guzel olarak cıkmasına bakar! oradakı paranın amacı ısın ıstedıgı cıkacagını garantılemektır. tabı senı dolqndırmak gıbı bır nıyetı yoksa...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Dj_Lethal bunu yazdı:
    Selam arkadaslar, dunaksam Kibrista bir construction dan iş tekifi aldim. Adamlar 1 ay sonra belcikaya tanitima gidiceklermis, 17 milyon dolar yatirmis projesine... (bircesit villalar sitesi)... Bana sadece DWG olarak cizimlerini gosterdi, 1 ay icinde bu projeye 3D bir tanitim hazirlayabilrisen 10.000 Sterlin Nakit vericem dedi. iyi tamam dedik, bana bir konrat verdi ve imzalamami istedi... Kontratta, eger 1 ay icinde projeyi teslim edemezsem 3.500 Sterlin benden alicaklarmis... Ben de ikilemde kaldim. sizce ne yapmaliyim. bitirebilirim diye dusunuyorum ama bir aksilik cikarsa diye korkuyom...
    Sen bana yolla ben 3D yaparım 5.000 sterlincik yeter :D

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

Dj_Lethal bunu yazdı:
    Selam arkadaslar, dunaksam Kibrista bir construction dan iş tekifi aldim. Adamlar 1 ay sonra belcikaya tanitima gidiceklermis, 17 milyon dolar yatirmis projesine... (bircesit villalar sitesi)... Bana sadece DWG olarak cizimlerini gosterdi, 1 ay icinde bu projeye 3D bir tanitim hazirlayabilrisen 10.000 Sterlin Nakit vericem dedi. iyi tamam dedik, bana bir konrat verdi ve imzalamami istedi... Kontratta, eger 1 ay icinde projeyi teslim edemezsem 3.500 Sterlin benden alicaklarmis... Ben de ikilemde kaldim. sizce ne yapmaliyim. bitirebilirim diye dusunuyorum ama bir aksilik cikarsa diye korkuyom...

Sana birsey söyleyim mi? uzak dur onlardan..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek

bence fiyatı hiç düşürme bi arkadaşınla ortak yap bu projeyi şöyle parayada ihtiyacı olan
    birini bul alacağın paranın az bi miktarını ona ver kaybederseniz bu tazminatı ortak ödeyin en azından bi kısmını hem zararında azalır ama şöyle bişey var arkadaşınla bi yazılı belge yapmanız lazım onu yükümlülük altına sokabilmek için

ama yaparsan bu 3d işlerinden pek anlamam ama  bu firmanın diğer işlerinide kapabilirsin kendini pazarlaman için iyi bi fırsat hiç korkma gece gündüz çalış yaparsın 

hatta uyumazsan veya çok az uyursan kesin yaparsın çünkü en büyük ödünü vermiş olursun.

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    hocam Kaanabak adlı üyemizden yardım iste derim çok deli 3D çiziyo :F

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek
    Projeyi gorduysen ve modelleme konusunda kendini bu is icin yeterli goruyorsan yapmaman buyuk hata olur. 1ay bi proje icin az bi zaman diil.

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

NetBABA bunu yazdı:
    Dj_Lethal bunu yazdı:
    Sen bana yolla ben 3D yaparım 5.000 sterlincik yeter :D
    1-2 gune kadar projeyi deneme amacli alirim... 3D de yapamiycagim sey yok haji, ama 1 ay sure proje icin cok az... ve can sıkıcı maddeleri de var... projeyi alinca sana pm atarim. burada 5.000 sterlin diyil 2.000 flna alabilirsin (ki eger riske girip de baslarsak) cunki genc tv de payini alicak.... isi onlar buldular, beni tvsiye etmisler adam da beni aradi....

Buarada hangi programi kullaniyosun haji ? (ben anti-3ds maxciyim da :D Cinema4D ve Maya Kbulumdur :D)

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 2963 Toplam Mesaj: 21