11 Asker Daha Şehit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

HoRbY bunu yazdı:
    -----------------------------

Vatan sağolsun. Bazılarınında g.tu tutuştu her halde yok askere gitmem gec giderim 6 ay yaparım falan filan diye mesajlar görüyorum yazık...

Ne yapsın adamlar boşu boşuna ölmeye mi gitsin ? Bende yakında uzun dönem gideceğim ama içim rahat değil çünkü siyasilerin çocukları kıçlarını yaymış otururken garibanın çocuğunun dağlarda pusularda şehit olması zoruma gidiyor.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Bülent zibidisi çay içip dağılıyorlar demişti . Yakında göreceksin diye tehdit etmişlerdi sonuç : sayısız şehit . Bülent zibidisi istifa etsin , devlette onur şeref bırakmadılar . Tayyip te bıraksın ortaya çıkıp açıklama yapmayı , icraat yapsın , sıkıldım artık tv de yıkılmadık ayaktayız açıklaması yapan tayyip görmekten. Devletin dini olmaz laik bir devlet ramazan endeksli çalışmaz ulan , aklınızı başınızı alın.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

MuTReFT bunu yazdı:

rappermcs bunu yazdı:

Bu olanların sorumlusu tayyik KÖPEĞİ! kim ne derse desin abd nin tasmalı KÖPEĞİ! götünden korkan pezevenk..

Çıkıp meydanlarda 55 milyon polis özel harekatçı korumasında konuşmak la olmuyor bu işler. Hakkaride ki şehit sayısı 13 e yükseldi.. ve daha da yükselmesi bekleniyor.

Konvoy geçişi sırasında önce mayın patlatılıyor ardından roket ve taramaya başlıyorlar. Bu bildiğin savaş daha ne kadar bekleyeceksin a. koyduğumunun evladı tayyik daha ne yi bekliyorsun şerefsiz piç..

Ağır ol, meydan boş diye aklınızın ermediği konularda yorum yapıyorsunuz!

Sizin aklınızın ermeyeceği/almayacağı konular bunlar, siz gidip pcde askercilik oynayın. Daha orta doğuda dönen oyunun bile farkında değilsiniz, salak salak yorumlar yapıyorsunuz.

Türkiye Orta Doğuda hızla güç sahibi oluyor, bunu istemeyenlerde itlerini Türkiye'ye salıyor. Darbe'ci paşaların yapamadığını terör eliyle yapmaya çalışıyorlar, maksat ülkeyi karıştırmak.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

MuTReFT bunu yazdı:

rappermcs bunu yazdı:

Bu olanların sorumlusu tayyik KÖPEĞİ! kim ne derse desin abd nin tasmalı KÖPEĞİ! götünden korkan pezevenk..

Çıkıp meydanlarda 55 milyon polis özel harekatçı korumasında konuşmak la olmuyor bu işler. Hakkaride ki şehit sayısı 13 e yükseldi.. ve daha da yükselmesi bekleniyor.

Konvoy geçişi sırasında önce mayın patlatılıyor ardından roket ve taramaya başlıyorlar. Bu bildiğin savaş daha ne kadar bekleyeceksin a. koyduğumunun evladı tayyik daha ne yi bekliyorsun şerefsiz piç..

Ağır ol, meydan boş diye aklınızın ermediği konularda yorum yapıyorsunuz!

Sizin aklınızın ermeyeceği/almayacağı konular bunlar, siz gidip pcde askercilik oynayın. Daha orta doğuda dönen oyunun bile farkında değilsiniz, salak salak yorumlar yapıyorsunuz.

Türkiye Orta Doğuda hızla güç sahibi oluyor, bunu istemeyenlerde itlerini Türkiye'ye salıyor. Darbe'ci paşaların yapamadığını terör eliyle yapmaya çalışıyorlar, maksat ülkeyi karıştırmak.

Yok artık AĞIR olmak önce bunu o beynine sok... Bu üke kurtuluş savaşına nasıl girdiyse daha ızdıraplısıyla bile olsa yine girer. Türkiyenin %50 si fetoşun kanatları altına kaçsa da geriye kalanlar yeter köpekleri leşlerini sermeye..

Ne orta doğusu ne darbeci paşaları?? Sen ne dediğinin farkındamısın? Büyük ortadoğu projesinin eş başkanı olduğunu kabul eden şerefsiz tayyik mi kurtaracak bu ülkeyi yoksa orta okuldan beri Atatürk ilke ve inkilaplarıyla vatan sevgisiyle büyüyen ve paşa olan komutanlar mı??

Cevap ver bana??

İç savaş yakındır beyler aklınızı başınıza devşirin. Ananızı bacınızı korumak durumunda kalacaksınız...

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Şimdi ben burda bu hükümeti başa getiren seçmenlere ( ki onlar kendilerini dünyayı kurtarmış zannediyorlar. ) laf ettiğim zaman banlanıyorum. O yüzden somut bir şey yazmayayım, aklımdan geçen cümleleri tahmin etmek için hayal güçlerini kullansınlar.

Bu şehitlerde pkkdan çok bu hükümeti başa geçirenlerin payı vardır. 

Avukat/Hukukçu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

u235 bunu yazdı:

sniperscope bunu yazdı:

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

SİKTİRİN GİDİN LAN...

Resimdekilerinin hepsinin anasini ... yim taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa buradan oraya kadar.

98-99 senesinde terör bitmek üzereydi ayrıca çillerin döneminde de özel harekatcılar vardı Pkk yı sikip atıyordu.Sen kime sövüyon hiç bir bok bilmeden cahil cahil davranmayın mk.Hiç kimse kendi iktidarında Tayyip kadar teröre taviz vermedi.

sana katılmakdayım kardeşim Şimdi Bu Ölmüş İnsanlara Küffür Eden Vatanda Turgut Özalı Tanıyormusun Sen Yapdıklarını Biliyormusun Adam Öldürülmeseydi Emin Ol pkk Denilen Birşey Olmyacakdı Ayrıca Geçmiş Geçmişde Kalmışdır Biz Bu iktidar kadar şehit görmedik bu iktidarda dünya kadar şehit verdik tayibe küfür etsen haklısın derdim diğerleri için söyliye bileceğim pek fazla bişey yok

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

HoRbY bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

Ne yapsın adamlar boşu boşuna ölmeye mi gitsin ? Bende yakında uzun dönem gideceğim ama içim rahat değil çünkü siyasilerin çocukları kıçlarını yaymış otururken garibanın çocuğunun dağlarda pusularda şehit olması zoruma gidiyor.

N dion la sen ? Orda ölenler boşunamı ölüyor ? İşte bu zihniyetle devam edin.

Edit: İşte senin zihniyetindeki adam şehit olsa üzülmem.

Sen üzülsen ne olur üzülmesen ne olur seni sallayan kim ? evet orada ölenler devletin umursamazlığı yüzünden boşuna öldü.Sen de zenginsin heralde ensesi kalınları bu kadar savunduğuna göre.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Bu ülkenin sahipleri bu ülkeye yürekten bağlı olanlardır, Ensesi kalın olanlar değil.

Ensesi kalın olanları bahane edip askerden kaçmayı düşünenler için ne denir ?

" Osurgan Göte Çavdar Ekmeği Bahane "

İsteyen siktir olsun gitsin bu ülkeden, biz burdayız...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı:

gorkem44 bunu yazdı:

Bizimkiler hala suriye derdinde amk.. suriyede bukadar ölüm oluyormudur

Dedigi suriye'de yillarca apo itine hem askeri, hem maddi hemde logistik destek verdi.

Suriye ye aciyanin amk ben.

katılıyorum...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Oruçtuk, menüde kurşunlar vardı, mayınlar...

Off dedi Mehmet görünce, ne oldu dedim,
    "-Bunlara can mı dayanır!"

Yedik, aslında beklemiyorduk böyle bir şeyi kurşun oruç bozmaz değil mi şeyhim?
    Mehmet, ben ve diğer11 mehmet iftara Allah katındayız da...!

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 15323 Toplam Mesaj: 111