11 Eylül Saldırılarının Çıplak Yüzü
-
dengesiz abim bunu bana gösterdiydi. bi-kaç ay önce
-
geçen yaz savas ay programinda bilen söylediler :d
-
savaş ay dediyse hiç inanmıyom :D
-
madem açildi konu sizce 11 eylül saldirilari amerika mi düzenledi yoksa islamistler mi?
bence amerika neden? bahane olsun diye deil aptal amerikan milletinin beynini yikayip ve savas istemelerini saglamak için çünkü milleti savas istemeyen devlet güçlü olamaz ama orda 90% terore karsi savas ettiklerini saniolar -
efferim kıs gray çözmüşün olayı[halbuki basbas bağırdılar heryerlerde amerika kendini patlattı diye]
-
graywolf bunla ilgili belgesel gibi bir filimde cikti olaylari tum gercekligiyle kanitlariyla anlatiyor izle derim
-
yuh artik, CNN bile kabul etti o ucagin oyle bi patlamaya sebep olamiyacagini ve kesinlikle carpanin ABD yapimi bi fuze oldugunu...
-
merhaba arkadaslar
ya hayirdir 11 eylülde ne oldu?
ne patlamasi.. konuya aciklik getirirmisiniz lütfen.. okuduklarimdan anladigim kadari ile amerikada birsey patlamis. ama ne? -
abi o bunu önceden planlıyorlar mı a.q
nasıl oluyor -
yuh artik, CNN bile kabul etti o ucagin oyle bi patlamaya sebep olamiyacagini ve kesinlikle carpanin ABD yapimi bi fuze oldugunu...
-------------------------------------------------------
ne yuhliyon len bizene CNN demisse suna bak ben kaç çesit kanal dinledim bilyonmu bununla ilgili bissuru yorum dinledim ama kimse açik açik amerika düzenledi söyledigini duymadim nese ne berbat bi yer musket senin yerinde olsam hemen dönerdim trye :p
Toplam Hit: 4148 Toplam Mesaj: 25