11 Sayısının İlginç Tesadüfleri
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
NİGHT-7 hacı yanlıs olmasın teoriyi göt etme simdi :)Orda baska bişey cıkması lazım hacım büyük Z yapacaksın.
-----------------------------ooooo harika gerçekten. bu teorin kanun oldu artık. onayladım ;)
deminde zaten hem küçük z yaptım hem de yazı tipini Wingdings değilde webgdings yapmıştım :D
-
ben biliyorum ya benim teori sağlam diye :) al hacım size yeni bi teori daha vatana millete hayırlı ugurlu olsun:)
-
Tesadüf değilde nedir bunlar? Yani biri saçmalamış birşeye bağlayaraktan kendi düşüncediği amaca oradan buradan ulaşarak yaptığı sonuca / işlemleri "tesadüf olabilirmi?" gibi bir düşünceyi benimsemek / bunu savunmak mantıklımıdır? Saçmalamayın plz ya...
Ona kalırsa uzaydaki yıldızlarıda her şekle sokarsın edersin... Böyle saçma benzerlikleri "aaa ilginç" fln demekte bu düşünceleri buraya yazmak kadar saçmadır... Holyde güzel bağlamış xls dosyasına bakarsanız anlarsınız zaten... Daha ne diim :) -
tahribatcom 11 harf :)
-
Tolgajan bunu yazdı:
-----------------------------
tahribatcom 11 harf :)
-----------------------------bu da demek oluyor ki 11 Eylül Saldırılarını Tahribat.Com düzenledi :P
-
benim adım soyadım 18 harf ediyo.7 yaşında okula başladım.
18-7=11
yoksa bendemi :S -
durun bi tane de benden
dogum tarihim 29 ocak ordan 2+9=1
-
O gün hava 11 dereceydi :S
-
20$ efsanesi :D
http://img76.imageshack.us/img76/5554/twintowersdollarsgx9.jpg <
-
Kuran da 9:11 e de 11:9 a da baktım, öyle bir ayet yok.Alıntı yaptığın yer uydurmuş muhtemelen.Tabii bendeki meal hatalı değilse.
Fake...