11.11 Shopping Festival (Aliexpress.Com)
-
ulan tam benim nickle uyumlu haaa :D
-
rapidhacker550 bunu yazdı
Lan aldik cantayi adam dedi kk hi, it is a mistake, please close the order, it is a disaster. sans yok ya
Ben 3 tane almıştım 2 sini satarım diye, aynı mesaj geldi. Kabul etmedim 2 tanesini yolla, kalan ücreti de iade et son teklif dedim. Yapamam çanta başına 22 dolar zararım var yanlışlık olmuş dedi.
Yapabileceğimiz birşey var mı ? Bazen satıcılar negatif yorum almamak için para kaybetmeyi göze alıyor, cancel order yapmasam ne olur ?
-
nurk bunu yazdı
feyizlenmek isteyenler olabilir:
Alibaba Singles' Day sales hit $9.34B
http://www.cnbc.com/id/102171362
oradaki B billion dollar dimi :// Billion dollar... biz milyonunu görmedik adam milyar dolarlık satış yapıyor. Bu arada öyle bir feyzlendik ki, bilgisayar dün akşam gönderdiğim cd rom açma istediğini bu satırları yazarken karşıladı.
-
Mustafa bunu yazdı
bot ve 6$ diyo demi ?
-
zigor bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
Lan aldik cantayi adam dedi kk hi, it is a mistake, please close the order, it is a disaster. sans yok ya
Ben 3 tane almıştım 2 sini satarım diye, aynı mesaj geldi. Kabul etmedim 2 tanesini yolla, kalan ücreti de iade et son teklif dedim. Yapamam çanta başına 22 dolar zararım var yanlışlık olmuş dedi.
Yapabileceğimiz birşey var mı ? Bazen satıcılar negatif yorum almamak için para kaybetmeyi göze alıyor, cancel order yapmasam ne olur ?
hocam yazıktır boşver ben cancel yaptım valla.üç kuruş için üzmeyek adamları
-
bende şu tabletten sipariş verdim kargoyla 106 dolar indirimlerle falan 92 dolara geldi ama gümrüğe takılmasından korkuyorum inşallah takılmaz :D
http://www.aliexpress.com/item/Original-PiPO-W4-windows-tablet-Intel-3735G-Quad-Core-8inch-IPS-1280x800-RAM-1GB-ROM-16GB/32215809398.html
-
murdery bunu yazdıMustafa bunu yazdı
bot ve 6$ diyo demi ?
neyse ne ben aldım bakalım nasıl bişe gelcek
-
RhiFaT bunu yazdı
bende şu tabletten sipariş verdim kargoyla 106 dolar indirimlerle falan 92 dolara geldi ama gümrüğe takılmasından korkuyorum inşallah takılmaz :D
http://www.aliexpress.com/item/Original-PiPO-W4-windows-tablet-Intel-3735G-Quad-Core-8inch-IPS-1280x800-RAM-1GB-ROM-16GB/32215809398.html
hocam gelirse deneyip mesj atıver banada alırım belki.
-
Marshall ın kulaklığı aldım da ilk alışverişim olacak bu yüzden birşey sormak istiyorum,
ben ürünü teslim aldıktan sonra mı parayı onaylayacağım ?
-
rapidhacker550 bunu yazdızigor bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
hocam yazıktır boşver ben cancel yaptım valla.üç kuruş için üzmeyek adamları
Üzelim neden üzmeyelim ? Aliex satıcılarının şu ana kadar denk geldiklerimin yarısı dolandırıcı kılıklı adamlar. Fırsat kolluyorlar dolandırmak için. Bildiğin karaktersiz insanlardan oluşuyor çoğu, iptal etmeyeceğim.
Ama bilmiyorum iptal etmeyince ne olacak, yani kargo süresi dolduğunda sipariş otomatik iptal oluyorsa bir işe yaramaz. Ama en azından bir negatif yorum bırakabilirim diye bekliyorum ben.