folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 11.11 Shopping Festival (Aliexpress.Com)

11.11 Shopping Festival (Aliexpress.Com)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

ulan tam benim nickle uyumlu haaa :D 

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

Lan aldik cantayi adam dedi kk hi, it is a mistake, please close the order, it is a disaster. sans yok ya

Ben 3 tane almıştım 2 sini satarım diye, aynı mesaj geldi. Kabul etmedim 2 tanesini yolla, kalan ücreti de iade et son teklif dedim. Yapamam çanta başına 22 dolar zararım var yanlışlık olmuş dedi. 

Yapabileceğimiz birşey var mı ? Bazen satıcılar negatif yorum almamak için para kaybetmeyi göze alıyor, cancel order yapmasam ne olur ? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    nurk bunu yazdı

feyizlenmek isteyenler olabilir:

Alibaba Singles' Day sales hit $9.34B

http://www.cnbc.com/id/102171362

oradaki B billion dollar dimi :// Billion dollar... biz milyonunu görmedik adam milyar dolarlık satış yapıyor. Bu arada öyle bir feyzlendik ki, bilgisayar dün akşam gönderdiğim cd rom açma istediğini bu satırları yazarken karşıladı. 

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

bot ve 6$ diyo demi ?

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    zigor bunu yazdı

Lan aldik cantayi adam dedi kk hi, it is a mistake, please close the order, it is a disaster. sans yok ya

Ben 3 tane almıştım 2 sini satarım diye, aynı mesaj geldi. Kabul etmedim 2 tanesini yolla, kalan ücreti de iade et son teklif dedim. Yapamam çanta başına 22 dolar zararım var yanlışlık olmuş dedi. 

Yapabileceğimiz birşey var mı ? Bazen satıcılar negatif yorum almamak için para kaybetmeyi göze alıyor, cancel order yapmasam ne olur ? 

hocam yazıktır boşver ben cancel yaptım valla.üç kuruş için üzmeyek adamları

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

bende şu tabletten sipariş verdim kargoyla 106 dolar indirimlerle falan 92 dolara geldi ama gümrüğe takılmasından korkuyorum inşallah takılmaz :D

http://www.aliexpress.com/item/Original-PiPO-W4-windows-tablet-Intel-3735G-Quad-Core-8inch-IPS-1280x800-RAM-1GB-ROM-16GB/32215809398.html

işte öyle
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

neyse ne ben aldım bakalım nasıl bişe gelcek

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    RhiFaT bunu yazdı

bende şu tabletten sipariş verdim kargoyla 106 dolar indirimlerle falan 92 dolara geldi ama gümrüğe takılmasından korkuyorum inşallah takılmaz :D

http://www.aliexpress.com/item/Original-PiPO-W4-windows-tablet-Intel-3735G-Quad-Core-8inch-IPS-1280x800-RAM-1GB-ROM-16GB/32215809398.html

hocam gelirse deneyip mesj atıver banada alırım belki.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

Marshall ın kulaklığı aldım da ilk alışverişim olacak bu yüzden birşey sormak istiyorum,

ben ürünü teslim aldıktan sonra mı parayı onaylayacağım ? 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek
    zigor bunu yazdı

hocam yazıktır boşver ben cancel yaptım valla.üç kuruş için üzmeyek adamları

Üzelim neden üzmeyelim ? Aliex satıcılarının şu ana kadar denk geldiklerimin yarısı dolandırıcı kılıklı adamlar. Fırsat kolluyorlar dolandırmak için. Bildiğin karaktersiz insanlardan oluşuyor çoğu, iptal etmeyeceğim.

Ama bilmiyorum iptal etmeyince ne olacak, yani kargo süresi dolduğunda sipariş otomatik iptal oluyorsa bir işe yaramaz. Ama en azından bir negatif yorum bırakabilirim diye bekliyorum ben. 

Toplam Hit: 7872 Toplam Mesaj: 64