folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 12 Eylül"Ün 17 Yaşında İdam Ettiği Genç :((



12 Eylül"Ün 17 Yaşında İdam Ettiği Genç :((

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2004
    Erkek
    no comment
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zob
    zob's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Ekim/2005
    Erkek

    Excalibur001 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Niye askerler bunu kovalıomu$ nie bu silahına sarılmı$ ? nie ate$ etmiş ? Madem 17 ya$ında küçük vs vs die üeea oluosunuz ne işi varmı$ o ya$ta birinin elinde silah ?
    -----------------------------
    Kot pantolon giyiyor die solcu sayilip taksim meydaninda (tam emin degilim yerinden) ulu orta 2 kizin tarandigi gunlerde veyahut guvenlik adi altinda Ogrenci yurtlarinin basilip birilerinin ne oldugu belirsiz sebeplerden insnlari alip iskence ettigi bi donemde egerki bi ideolojiyi savunuyosan ve karsi taraf bunu silahsiz yapmiosa sartlar geregi sende silahlanirsin ha yok silahlanmiorum dersen Ulu orta kafana yedigin tek kursunla faili mecul kalirsin onca tanigin icinde .Bu demekdegilki yerseyin yolu yordami siddettir ! Keske bu kadar can kaybolmadan bi sonuca varilsaydi.

    FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

    Belasını aramış ve bulmuş.Ne işi varmış orada? Askere silah çekenin kafasını böyle kopartırlar.Bugün ülkede sağ sol saçmalıkları yoksa o ve onun gibileri temizleyenler sayesindedir.Nankörlük etmeyin.Asılan,kesilenler sütten çıkmış akkaşıkmış vatana millete çok yararlı insanlarmış gibi onları savunup durmayın burda.Adam gibi okuyaydı okulunda.


    -----------------------------
    Belasini aramak insanca yasamak istegimidir.Asker kimdir halki korumak icin yetistirilen halkin kendisi degilmidir egerki benim halkimin askeri bana acimadan kursun sikiosa bende acimadan ona kursun sikarim .Ustelik o donemde insanlarin adam gibi okumak gibi bir secenegi yoktu .Insanlarin baski altinda olmasinin en buyuk sebeplerinden biride o donemdeki catismalarda yada diger konularda  MHP lilerin devlet yardimini arkalarina almasiydi. Buda gereksiz bi guc yaratmakla kalmadi olaylarinda buyumesine ve tepkilerinde artmasina neden oldu.

    Gozunuz kapali bakmayin olaylara sag sol die bisi yoktur aslinda bu tamamen disarda ulkeyi bolmek icin planlanan bir oyundur. Catismalar vs lerse Bu oyuna karsi savasanlarla Bu savasanlari ulkeyi bolmekle suclayan kitle arasinda olan bi olaydir ki buda tam Oyunu baslatanlarin istedigi seydi belkide Turkiye unutmayacagi ayiplar yapti belki gencecik insanlarin yasamlari kayboldu belki ekonomik zarar alindi ama gelinen noktada gene ulkenin butunlugu bozulmadi dimdik kaldi planlar suya dustugunden belkide baska yonlere kaydi bu oyunsal saldirilar.Dusunmek lazim Adaletin gozu kordur diyip insanlari katletmenin kimseye bi yarari olmadi olmazda 


    Zip Zip KAnguru ████»Kangurulara Ozgurluk!!!! «████
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2007
    Erkek
    Ne yaparsan yap,haksızda olsan olayın sonunda öldüysen kahraman olmanı kimse engelleyemez.

    nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 4033 Toplam Mesaj: 24