1.2 Mb Net 12 TL ?
-
Geçenlerde hattıma 2 ay süreden sonra avea dan 25 lira yükledim 1.49 telsiz kullanım ücreti iki aydir tl olmadığı için otomatik olarak 2 kez kesildi 22 tl gibi bi bakiye kaldı hattımda
kullandığım üçlü paketde 23 tl bakiye yetersiz olduğu için paket yenilenmedi bende paketin yenilendigini sanıp mesajlara bakmadan nete girdim ardından kalan tl 10 yazdı
aradım müşteri temsilcisini durumu anlattım bana 1.2 mb interneti 12 liraya yani 100 kb ını bir liraya verdiklerini
bunun gerekçesi olarak da BTK ile sözleşme yapıldığını tr yede ne kadar operatör varsa şu an bu şekil ücretlendirme yaptığını söyledi.
Sonra geçen dialog tahmin edebileceginiz gibi.
BTK nın... Sizin...Bu kayıtları dinleyenin..
-
Hocam, aynı sıkıntının benzerini ben de yaşamıştım. Lira yükledim, telsiz ücreti vs.. kesmiş ve yüklediğim lirayı paketin minumum miktarını karşılamamış.
Velhasıl, haberim olmadı birkaç saniye nete girdim ve 10 tl kesti (Toplamda maks 400kb veri trafiği).
Not: Vodafone.
-
hocam doğru söylemişler ücretlendirme bu şekilde, sen dua et yurt dışında gelmedi bu olay başına ve yine dua et ki hattın faturalı değilmiş ( faturalı olsa zaten yenilenirdi gerçi de ) yurt dışında ki dolaşıma veri kullanımına 1mb 25 tl gibi birşeydi.
-
valla ben lira yüklemesi yaptıktan sonra vodafone uygulamasından bakıyorum mb sms arama falan gelmişmi diye ondan sonra devam ediyorum
-
ya gençler bu durumlara hiç girmeyin tl ml faturalıya geçin direk
ailesiyle yaşayanlara aveada aile tarifesini öneririm
3000 dk her yöne konusma
6 gb net( anne baba ile ortak olunursa 6 gb ın hepsi size kalır :D )
kendi arasında sınırsız sabitlerle sınırsız
yamulmuyorsam sınısız mesaj
dk ve gb lar havuz hesabı herkes oradan çekiyor
60 tl
ekstra her katlımcı 5 tl
3 kişi girince 70 tl yaparki totale vurdugunda çok iyi bir rakam
o paraya hiç bir yerde tarife yok
DestinatioN tarafından 10/Tem/15 12:59 tarihinde düzenlenmiştir -
DestinatioN bunu yazdı
3000 dk her yöne konusma
60 tl
ekstra her katlımcı 5 tl
ben bu tarifeye geçerken bi kod kullandım.
5 kişi 60 tl ödüyorum.
-
Memlekette durum bu halde. Avrupa'da tatile gittim, 1 euroya pasaporta bile bakmadan hat veriyorlar. içinde 1,5 gb datası da dahil. Bizim memleket kokmuş bu konuda malesef.
whoobay tarafından 10/Tem/15 13:46 tarihinde düzenlenmiştir -
RebelliouS_SouL bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
3000 dk her yöne konusma
60 tl
ekstra her katlımcı 5 tl
ben bu tarifeye geçerken bi kod kullandım.
5 kişi 60 tl ödüyorum.
Hocam 60tl sözleşmesiz mi ? Tarife tam bana göre ancak şu geçiş yapan herkesten mi 25 tl kesiyor onu anlamadım ben ?
-
bazen o internet öyle dandik bir zamanda lazım oluyorki hiç paket yapmam telefon kullanmayı da sevmem data hattını açar açmaz 10 lira bi sokuyorlar telefonu kırasım geliyor.
-
Hocam paket almayıp veya paketinin bitmesi durumunda normal tarifeli internet kullanırsan türkiyede çok pahalı kullanıyorsun. Evet operatörünün dediği doğrudur.
-
Bana da kbyte mertebelerinde 10 tl mi götürdüğü vardır Vodafone un. Paket olunca iyi de olmazsa çok fena!!!