12.Sınıf Devamsızlık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Merhaba müritler 12.sınıflara normal devamsızlık yönetmeliğinden ayrı başka bir yönetmelikmi uygulanıyor.

normalda 20 gün özürsüz 25 gün özürlü bu değilde başka bir yönetmelikmi uygulanıyor ?

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

Meslek lisesin de okuyorsan evet. Son sınıflara staj dolayısıyla farklı bir sistem uygulanıyor devamsızlık konusunda.

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ne0n12
    ne0n12's avatar
    Erkek

Normalde 45 gün raporlu raporsuz devamsızlık hakkımız var ama her sene milli eğitim kağıt gönderiyor 15 gün yada 20 gün normal izin hakkı verıyor devamsızlıkltan ayrı ama bu sene daha hic bir okula böyle bir izin göndermemiş isyanlardayım devamsızlık 18 gün raporlu 11 gün var :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

warlock bunu yazdı:
    -----------------------------

Meslek lisesin de okuyorsan evet. Son sınıflara staj dolayısıyla farklı bir sistem uygulanıyor devamsızlık konusunda.

-----------------------------

evet mesleğim hocam nasıl bi durum uygulanıyor

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

2yıl önce bize ailenizden imzalı kağıt getirin 15 gün izin verelim demişlerdi. Yaptık oldu :D 20+25+15 yapmıştık yamulmuyorsam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

up (önemli)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

benim 12. sınıfta ilk dönem toplam 15 gün ikinci dönem, ilk dönem + ikinci dönem toplam 3 gün gelmişti :/ 

Bittik biz bittik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Her okulda farklı sistem uygulanıyor. Okul yönetiminine bağlı herşey. Devamsızlık sorunun varsa önce seni seven bir öğretmeninle, sonrada müdür yardımcınla konuş. Gerekirse aileni dahil et. Biz nur yüzlü öğrenciler olduğumuzdan okulumuz rahat davranırdı ama başka okullarda 4-5 gün yüzünden sınıfta bırakılan adamlar biliyorum. Dediğim gibi kurallar esnetiliyor. En iyisi müdür yardımcısıyla konuşmak.

arbeit macht frei
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

okulların yönetimine göre değişiyor..

bazıları hiç kaale bile almıyor şubat ayından sonra öğrenciye bi izin, haziranın sonu gibi geliyorlar..

bizim yeğende bu sene öyle yapacak mesela.

devamsızlık konusunda okulun en sıkıntılı öğrencisi bendim :|

niye kaçardım ya onu da bilmem, kaçtım mı da okul birbirine girerdi sınıf karışırdı..

ah ulan ne günlerdi :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

torpilin varsa  50-60-70 ne vurdurursan gitmeyebiliyorsun

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

vay şu alo 147 güzel birşeymiş aradım :d aldım bilgiyi ortaöğretim kurumlarının hepsinde sınıf staj felan önemi yok hepsinde 20 gün özürsüz 25 gün özürlü hakkımız varmış :d

Toplam Hit: 3514 Toplam Mesaj: 18