13 Mayıs 2007 İzmir Mitingi Resimleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.ntvmsnbc.com/modules/gallery/070512izmirmiting/default.htm

ilk resim bitiriyoo zaten olayı.

ayrıca ben İzmirliyim Halim Bambaşka Yazıyorum (söz made in narkozMRT)

doğrusu nasıl yazıyoo edebiyatı kuvvetli arkadaşlar. doğrusu Hangisi.

İzmirliyim Halim Bambaşka mı

İzmir'liyim Halim Bambaşka mı :) kafam karıştı biraz.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

İzmir'liyim Halim Bambaşka

da eah eytere bea :|

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Guzel !

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    noldu kimden kurtardınız devleti şimdi ? pkk'yı mı sildiniz orda toplanarak ?

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Fatihack miting nedir ? Insanlar neden bir araya gelirler ? Zorunami gitti o goruntuler ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Fatihack miting nedir ? Insanlar neden bir araya gelirler ? Zorunami gitti o goruntuler ?
    -----------------------------
     et: fatihack

halk birlik olduğunu gösteriyor resimlerde . O çiğeri peş para etmez dağdaki insanlara. ve ülkemde yaşayan yandaşlarına.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    mitingin anlamını biliyorum computerwolf sen rahat ol.zoruma gitmez o bayrağa emin ol senden daha çok aşığım.

pkk ile ilgili miting yapılır her dakka anlarımda, akp karşıtı mitingler nedir yahu.ayda bir miting.noluyor miting yapınca ? halk akp'ye oy vermeyecek mi yani ?bu miting akp'ye karşı değil halkın diğer yarısına karşı.diğer yarısıda bu mitingdekilere karşı miting yapsa iyi mi olur ? boş muhabbet hep.bide solda birleş pankartları komik olmuş.türkiye'de sol varmış gibi.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

Yorumsuzsun Fatihack yorumsuz.

şurdaki başta yazan anlamlı satırları bi oku bakalım

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    fatihack seni dusuncelerinden dolayi banlamiyor.Seni 1293812938 defa niyet okuma diye uyarmama ragmen forumdaki butun mesajlarinda niyet okuyorsun.Bayragi benden cok seviyormussun.Benim ne kadar sevdigim konusunda sen nasil yorum yaparsin ? Boyle zihniyetin forumda yeri yok artik.Dusuncelerin istedigi kadar farkli olsun ama birbirimizi anlayamayip , adam gibi tartisamadiktan sonra olmaz hoca...Her konuda milletin niyetini okuyup "seyimde degil" tarzi yorumlarinizla burada birliktelikten daha cok ayrimciliga yol aciyorsunuz...Canciger oldugumuz farkli dusncelerden o kadar insan var burada ama hicbirimiz birbirimizin niyetini okumayiz...hadi esenlikler.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Bu mitingde bende vardım zaten vatanını seven türk oLmayı gurur biLen AyyıLdız aLtında saf tutan herkesin kendi iLLerinde katıLması gereken mitingLerdir

BöyLe birşeye biLe karşı çıkanLar var ya orada anLatıLmak istenen oLay-amaç başka miLLetin düşüncesine bak fotodaki kızLara asıLıyo diğeri orada ne bok vardıda gittiniz-gittinizde ne oldu der gibi post atıo sonra yobaz diyincede kızıoLar Kör cahiLsiniz siz arkadaş YOBAZSINIZ bırakın bari içinde cumhuriyet-Atatürk sevgisi oLan insanLar biz buradayız diyebiLsinLer..BöyLe post atıp kendinizi küçük düşüreceğinize hiç atmayın daha iyi .

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

hocam bu adamların gönderisini okumak istemiyosan açıcaksın akpnin yolsuzlukları hakkında bi konu yada ona benzer işe sittin sene göremezsin bu arkadaşları

ama böyle iş olsun laf atayım sataşayım oldumu   etmeden  duramıyolar

Ayıp olmuş banlanması içimizde bayrağımızı en çok seven adam ayrıldı daha da hayır gelmez buradan

Toplam Hit: 2155 Toplam Mesaj: 15